Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

ArkDes

4,0
2 recensioner
ArkDes

Arkitekturmuseet (numera kallat Arkitektur- och Designcentrum, eller ArkDes) hittar du i Flottans gamla exercishus på Skeppsholmen – som tidigare rymde Moderna Museet (1997). I de gamla exercissalarna från 1850-talet visas, debatteras och diskuteras svensk arkitektur. På 5 000 kvm fördelade på fyra plan upptas hälften av Arkitekturmuseets yta av publika utrymmen som utställningssalar, ateljé, bibliotek, forskarsal och café. Den andra hälften är arkivlokaler, kontor, verkstäder och liknande. Museet ska fungera som ett forum för svensk byggnadskonst, därför arrangeras debatter, föreläsningar, visningar och stadsvandringar.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
10 dec 2019

Jag var på årets pepparkaksutställning, en liten utställning men väldigt kul. Är du i närheten tycker jag absolut det är värt att gå dit.

11 dec 2019

Rolig utställning och lite "annorlunda". Med tanke på att det är pepparkakor så är det ganska imponerande vilka skapelse det finns. Rolig engångsgrej, inget man har på sin årliga lista. Väl trångt och inget bättre utbud för... Visa hela »