Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

ArkDes

4,0
2 betyg
Redigera ArkDes
ArkDes

Arkitekturmuseet (numera kallat Arkitektur- och Designcentrum, eller ArkDes) hittar du i Flottans gamla exercishus på Skeppsholmen – som tidigare rymde Moderna Museet (1997). I de gamla exercissalarna från 1850-talet visas, debatteras och diskuteras svensk arkitektur. På 5 000 kvm fördelade på fyra plan upptas hälften av Arkitekturmuseets yta av publika utrymmen som utställningssalar, ateljé, bibliotek, forskarsal och café. Den andra hälften är arkivlokaler, kontor, verkstäder och liknande. Museet ska fungera som ett forum för svensk byggnadskonst, därför arrangeras debatter, föreläsningar, visningar och stadsvandringar.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
10 dec 2019

Jag var på årets pepparkaksutställning, en liten utställning men väldigt kul. Är du i närheten tycker jag absolut det är värt att gå dit.

11 dec 2019

Rolig utställning och lite "annorlunda". Med tanke på att det är pepparkakor så är det ganska imponerande vilka skapelse det finns. Rolig engångsgrej, inget man har på sin årliga lista. Väl trångt och inget bättre utbud för... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.