Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Hell's Kitchen

1,9
7 betyg
Redigera Hell's Kitchen

Hell's Kitchen håller till i Kökets gamla lokaler, under Sturecompagniet. En internationell, exklusiv nattklubb där killar som P.Diddy och Timbaland väljer att ha sina fester.

Användarbilder på Hell's Kitchen Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
23 feb 2015

För min egen del är de gånger man går till Hells när man har haft en så bra kväll på Stures att man inte känner sig klar när de stänger vid tre. Annars är det kanske inte mitt favoritställe, jag föredrar både White Room,... Visa hela »

28 feb 2019

Helt okej nattklubb för att vara Stureplan.

12 jan 2020

Hell’s är alltid slutdestinationen på en bra kväll. Helt okej musik och helt okej drinkar men mer än så skulle jag nog inte säga. Jag har varit här ett flertal gånger men skulle nog snarare säga att det är sällskapet som höjt stä... Visa hela »

30 apr 2022

Detta va sjukt patetiskt brukar inte skriva recensioner men känner att jag måste göra det. Vi va ute tre grabbar vi hade tagit en varsin öl varav en av kompisen blev utslängs av en entrévärd utan anledning när vi frågade varför svarade han att ko... Visa hela »

27 feb 2022

Översätt till svenska »

don't! this is a shity place! even when you book table they don't let you in! they are lying about the booking!

5 aug 2017

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Jag har aldrig varit erfarna sämre service i mitt liv. Jag blev utslängd av säkerhet killar utan någon anledning. Jag har rest runt om i världen en hel del men har aldrig upplevt något liknande och kan inte förstå hur är detta ens möjligt. Jag rek... Visa hela »

3 okt 2021

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.