Aspuddsparken

4,0
4 betyg
Park
Hemsida
Aspuddsparken
4,0
4 betyg
Hemsida

En av Stockholms största parklekar med djur. Här är barnen och djuren det viktigaste och det finns en öppen verksamhet med parkfiket som mittpunkt. Det råder rök- och alkoholförbud inom parkområdet.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Aspuddsparken Användarbilder
Lägg till bild

Recensioner av Aspuddsparken

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
8 dec. 2020

Så mysig park! Bilderna kanske är lite gråa, men november är väldigt grå månad. Men jag kommer definitivt åka tillbaka hit fler gånger. Jag skulle säga att den har allt man behöver för att fylla en dag med barn. Vet inte om det klassa... Visa hela »

Listad i: Hitta på med barn
21 juli 2021

En dröm för barn!
Kanske är det här i grunden allt ett mindre barn behöver. Det är inte stora åkattraktioner, inga spacade luncher eller häftigt vattenland. Men det är i grund och botten så himla, himla mysigt!

Här finns det korv... Visa hela »

3 sep. 2019

En av de största parklekarna med djur i Stockholm. Gratis entré. Öppet året runt. Parkfik med självservering. Får, getter, kaniner och hästar. Samt minigolf förstås. Lekplats samt plaskdamm, som tyvärr är tömd på vatten.

5 juli 2023

Så glad att ha detta nära!

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner