Kungsträdgården

3,3
3 betyg
Park
Kungsträdgården
3,3
3 betyg

Kungsträdgården är en plats på Kungsträdgården, City/Norrmalm i Stockholm.

Besökarnas bilder från Kungsträdgården Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,3
3

Recensioner av Kungsträdgården

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Stockholm Citys lilla park. Ganska trevligt under körsbärsträden, dit folk vallfärdar varje år för att ta kort på vårblomningen. Några restauranger längst med Kungsträdgårdsgatan. Fridays vid Hamngatan.

Fin och mysig park! De första jag tänker på när jag hör Kungsträdgården är nog samma som alla andra som besökt platsen, körsbärsträden. så fantastiskt fina, livar verkligen upp Stockholm med dom fina färgerna!
På som...

Mitt i city. Har hander det en massa events och grejjer. Rockfest. Matfestival. Julmarknad. Skridskoakning. Parken ar omrigad av daliga cafeer som erbjuder AW.
Kungstradgrden brukar jag endast passera om jag maste gena. Det jag dock ger credd for ar nar korsbarstraden blommar. Tyvarr ar hela St...

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,3
3

Representerar du Kungsträdgården?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Kungsträdgården?

Kungsträdgården ligger på Kungsträdgården, 103 91, City, Norrmalm. I närheten ligger Berzelii park, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Kungsträdgården (ca 300m).