4 Corners Pizza Östermalm

4,5
2 betyg
$
Pizzaställe
4 Corners Pizza
4,5
2 betyg

4 Corners Pizza har etablerat sig någonstans mittemellan fast food och fine dining. Med sina rektangelformade pizzor (som går att beställa i sin helhet eller som slice) vill de hedra den typiska New York slice-pizzan på sitt sätt, med krispig botten, fluffiga kanter och lekfulla toppings.

Deras rektangulärformade pizzor har blivit deras signum, och idéerna är innovativa – här tänker man gärna utanför boxen – långt bortom traditioner, gamla tillvägagångssätt och enformiga mönster. Pizzan serveras i två olika storlekar, slice eller full-size.

Deras meny bjuder på många olika smakkombinationer och smakupplevelser, med klassiska såväl som mer nytänkande varianter – alla gräddade i 400 grader. Gillar du en traditionell pizza utan konstigheter kan du till exempel testa deras O.G, den klassiska margheritan, och är du ett fan av pepperoni finns deras Roni, som är generöst toppad. Eller så testar du något nytt såsom Three Little Pigs med tolv timmar rökt fläskkarré och chilihonung, Spicy Mother Clucker med stark mayo och ranchdresssing eller White Bite med ricotta och karamelliserad lök.

På menyn finns även sandwiches och sallader samt amerikansk öl och ett generöst cocktailutbud. Hur låter till exempel en Passion fruit martini? Även här är man nytänkade och arbetar för att hitta egna, unika törstläckare.

I den industriella lokalen i Östermalms Saluhall kan du plocka upp en varm slice vid disken, slå dig ner i restaurangen tillsammans med vänner, hänga i baren eller sitta på uteserveringen på Humlegårdsgatan och spana på folk.

1 Anna L.
1 Gustav E.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från 4 Corners Pizza Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,5
2

Recensioner av 4 Corners Pizza

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
·

Dessa pizzorna är i min smak!! Man kan antingen beställa in en slice🍕 eller hel(=4st slicebitar!) men rekommenderar att ta några olika för att testa olika sorter istället👌🏽De är bra mättande och jag blev bra mätt på mina 2 slicar!

Älskar a...

1 Anna L.
1 Gustav E.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,5
2

Representerar du 4 Corners Pizza Östermalm?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på 4 Corners Pizza Östermalm?

På 4 Corners Pizza Östermalm serveras bland annat:

  • Pizza

Vad kostar det att äta på 4 Corners Pizza Östermalm?

4 Corners Pizza Östermalm ligger i prisklassen Budget ($).

Är 4 Corners Pizza Östermalm barnvänligt?

Ja, vi har kategoriserat 4 Corners Pizza som en restaurang som passar att ta med sig barnen till.

Kan man beställa take away från 4 Corners Pizza Östermalm?

Ja, du kan beställa mat för avhämtning från 4 Corners Pizza. De erbjuder take away-alternativ så att du kan ta med maten hem eller till picknicken.

Är det billigt att äta på 4 Corners Pizza Östermalm?

4 Corners Pizza ligger inom kategorin Budget ($), vilket innebär att det är billigare än en genomsnittlig restaurang.

Var ligger 4 Corners Pizza Östermalm?

4 Corners Pizza Östermalm ligger på Humlegårdsgatan 1, 11446, Östermalm. I närheten ligger Berzelii park, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Östermalmstorg (ca 50m).