4 Corners Pizza Östermalm

4,5
2 betyg
Redigera 4 Corners Pizza Östermalm

4 Corners Pizza har etablerat sig någonstans mittemellan fast food och fine dining. Med sina rektangelformade pizzor (som går att beställa i sin helhet eller som slice) vill de hedra den typiska New York slice-pizzan på sitt sätt, med krispig botten, fluffiga kanter och lekfulla toppings.

Deras rektangulärformade pizzor har blivit deras signum, och idéerna är innovativa – här tänker man gärna utanför boxen – långt bortom traditioner, gamla tillvägagångssätt och enformiga mönster. Pizzan serveras i två olika storlekar, slice eller full-size.

Deras meny bjuder på många olika smakkombinationer och smakupplevelser, med klassiska såväl som mer nytänkande varianter – alla gräddade i 400 grader. Gillar du en traditionell pizza utan konstigheter kan du till exempel testa deras O.G, den klassiska margheritan, och är du ett fan av pepperoni finns deras Roni, som är generöst toppad. Eller så testar du något nytt såsom Three Little Pigs med tolv timmar rökt fläskkarré och chilihonung, Spicy Mother Clucker med stark mayo och ranchdresssing eller White Bite med ricotta och karamelliserad lök.

På menyn finns även sandwiches och sallader samt amerikansk öl och ett generöst cocktailutbud. Hur låter till exempel en Passion fruit martini? Även här är man nytänkade och arbetar för att hitta egna, unika törstläckare.

I den industriella lokalen i Östermalms Saluhall kan du plocka upp en varm slice vid disken, slå dig ner i restaurangen tillsammans med vänner, hänga i baren eller sitta på uteserveringen på Humlegårdsgatan och spana på folk.

Se även 4 Corners Pizza Hammarby sjöstad, 4 Corners Pizza Farsta Centrum

Användarbilder på 4 Corners Pizza Östermalm Visa alla

  • Lägg till bild
  • Entrén + uteplatsen! – Bild från 4 Corners Pizza Östermalm av Anna L.
  • Älskar att servetter ända är av den tjockare och lyxigare varianten! – Bild från 4 Corners Pizza Östermalm av Anna L.
  • Mina 2 sliders! Vänstersida= Fungus amgos us, högersidan= Three Little pigs! – Bild från 4 Corners Pizza Östermalm av Anna L.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
22 sep 2022 · Uppdaterad

Dessa pizzorna är i min smak!! Man kan antingen beställa in en slice🍕 eller hel(=4st slicebitar!) men rekommenderar att ta några olika för att testa olika sorter istället👌🏽De är bra mättande och jag blev bra mätt på mina 2 slicar!

Älskar a... Visa hela »

9 aug 2022