Ciao Ciao Grande

2,2
5 betyg
$$
Pizzaställe
Italiensk restaurang
Hemsida
Ciao Ciao Grande
2,2
5 betyg
Hemsida

I närheten av Östermalmstorg ligger Ciao Ciao-kedjans flaggskeppsrestaurang. Här serveras italienska klassiker i gemytlig miljö med italiensk prägel. Givetvis är pasta och de omtyckta Ciao Ciao-pizzorna två huvudnummer.

I Stockholm är Ciao Ciao synonymt med italienska pizzor och rustik kvarterskrogsmiljö, men här serveras mer än bara pizza. Restaurangerna finns över hela stan och erbjuder traditionell italiensk mat till snälla priser, såsom pastarätter och sallader samt fisk- och kötträtter. Här kan man exempelvis få sig en spaghetti carbonara eller caesarsallad och avrunda med en italiensk dessert till kaffet. På Ciao Ciao Grande kan man även få dinkelpasta eller glutenfri pasta, och vegetariska alternativ erbjuds också.

Miljön är lika italiensk som maten: barlagda tegelväggar, rödrutiga dukar och svartvita fotografier pryder lokalen. Hit hittar både vänner och familjer för att äta och dricka ett glas vin på kvällen, eller för att ta en lunch mitt på dagen. Då serveras både italienska rätter och svensk husmanskost. För den som själv vill bjuda på italiensk mat erbjuder restaurangen även catering, bland annat som en italiensk buffé.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Ciao Ciao Grande Användarbilder

Recensioner av Ciao Ciao Grande

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
7 feb. 2023

Nämen det är faktiskt snudd på 1 stjärna här... Pizzan, som är OK, räddar dem. Tämligen uselt i övrigt

14 nov. 2017

Goda pizzor och bra lunch.

17 apr. 2020

Goda pizzor och trevlig personal!

Listad i: Bästa pizzan!
18 jan. 2015

Eftersom jag jobbade i närheten har jag ätit lunch på Ciao Ciao Grande ett par gånger. Jag har också hämtat pizza en och annan gång. Pizzorna är helt klart bra, resten av maten håller rätt låg klass dock. Det kan även variera en del. Visa hela »

10 juli 2022

Sämsta pizzan som jag fått på många år.