Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Ekstedt

4,5
8 recensioner
Ekstedt

Niklas Ekstedt, även känd som Mat-Niklas, står bakom denna finkrog där matlagningen sker över öppen eld och bjuder på svenska smaker efter säsong. Glöm molekylär gastronomi och tänk istället tillbaka till rötterna med hjälp av uråldrig teknik. Restaurangen har plats för 50 personer och inredningen präglas bland annat av skandinaviska träslag som barrskog, äppelträ och björk - allt inspirerat av Niklas uppväxt i Jämtland och Skåne.

Användarbilder på Ekstedt Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Ekstedt av Michaela J.
  • Bild från Ekstedt av Michaela J.
  • Bild från Ekstedt av Michaela J.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
6 feb 2019

Miljön var mysig med trädetaljer och öppna eldar.
Vi tog 6-rätter och fick några överraskningar utöver detta som gjorde det lilla extra.
Mycket fint att få en rundtur i köket och träffa de duktiga kockarna. Väldigt trevliga vill jag t... Visa hela »

4 apr 2015

Första intrycket när vi klev in på Ekstedt var mycket positivt. Varmt välkomnande, träkolsdoft och en speciell, skön lokal med mycket trä. Vår kypare gav ett fläckfritt bemötande rakt igenom, grym. Även de som gjorde små inhopp var vä... Visa hela »

27 jan 2019

Det är ingen hemlighet att Ekstedts tillagar i princip all sin mat på öppen eld.
Däremot är det smakmässigt en skatt att få uppleva deras talangfulla sätt att kombinera smaker på och hur de kompletterar sin matlagning genom att laborera med att el... Visa hela »

28 feb 2019

En av stans bästa restauranger alla kategorier. Avspänt och grym service. Maten i en helt egen division. Chefs table rekommenderas varmt!

29 apr 2016 · Uppdaterad

En av mina favoriter. Få ställen har imponerat så som Ekstedt. Maten är riktigt bra. Varje gång är det nya smakupplevelser. Jag har tagit med personer som varit väldigt skeptiska till fine dining men som gått därifrån "frälsta" oc... Visa hela »

27 mar 2019

En upplevelse! Hamnade vid barbordet där man har utsikt in i köket och ser medan de lägger upp maten! Vilken precision och talang!

Man känner hettan från de öppna lågorna och förstår snabbt konceptet att laga mat över öppen eld! Fic... Visa hela »

7 jun 2019

Vi hade hoppats så mycket, kanske var våra förväntningar för höga. Servicen var riktigt bra, mysig miljö men maten saknade det där lilla extra. Allt smakade helt enkelt bara ”tillagat över öppen eld”. Det bästa på hela avsmak... Visa hela »

13 jul 2015

Åt en väldigt trevlig middag på Ekstedt där hela sällskapet var överens om att 7-rättersmenyn kändes mest spännande. Överlag var jag väldigt nöjd med maten, servicen och miljön men inget kändes direkt världsklass.