Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Agrikultur

4,8
17 betyg
Redigera Agrikultur

Jordbruk, eller agrikultur som det också heter, är just vad som har inspirerat till den här restaurangen på Roslagsgatan. Här står hållbarhet och råvaror från utvalda svenska gårdar i fokus och menyn skiftar från dag till dag. Restaurangen har öppet kök och 24 platser varav fyra är avsedda för drop-in.

Användarbilder på Agrikultur Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Agrikultur av Catrin M.
  • Bild från Agrikultur av Catrin M.
  • Bild från Agrikultur av Catrin M.
  • Bild från Agrikultur av Catrin M.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
7 jun 2019

Tolv gånger har det hunnit bli. Fler blir det. Vi har sett hur Filip med personal utvecklat den lilla restaurangen på Roslagsgatan. Hur de kämpat med varje detalj. De har ”Det där” som vi söker när vi är ute och äter, kärleken från rå... Visa hela »

18 maj 2022

Servicen var riktigt bra. Det är en liten lokal, köket är precis bredvid borden så enkelt att se när allt tillagas. Du märker att de lägger tid på detaljer och smakerna. Allt smakar gott och många kreativa inslag med maten. Saknar ändå nå... Visa hela »

23 okt 2020

Smakexplosion från första rätt till sista.

1 nov 2020

Fantastiskt rakt igenom med generösa anrättningar till ett utmärkt pris!

24 okt 2018

Hamnar på min lista "bästa Stockholm kan erbjuda"
Fast avsmakningsmeny som avnjuts och imponerar. Menyn ändras dagligen beroende på aktuella råvaror och vad som är i säsong.
Lite stel atmosfär men ingen bryr sig eftersom smakerna får... Visa hela »

13 dec 2017 · Uppdaterad

En av årets trevligaste middagar. Stället är litet, mysigt och personligt med ett öppet kök. Åt deras avsmakningsmeny med tillkommande snacks och allt var otroligt gott, genuina nordiska smaker. Då det missats i bokningen fick jag meddela att jag inte äter... Visa hela »

21 jan 2016

När ryktet började gå att årets kock 2014 Filip Fastén skulle öppna eget tillsammans med Joel Åhlin, tidigare kökschef på Linje Tio, tror jag hela Stockholm fick höga förväntningar. Förväntningar är alltid trixigt men m... Visa hela »

27 mar 2019

Jag vill bli inspererad av maten och få prova nya saker! För mig var det inget nytt och ingen av maträtterna stod ut, saknade wow-faktor. Hade dålig service som gjorde upplevelsen sämre!

28 feb 2019

En av stans bästa restauranger alla kategorier. Grym service, avspänt och mat to die for.

29 jun 2016

Min bästa matupplevelse i år.

17 sep 2017

Fantastiskt ställe! Rekommenderar platserna i baren där man har direktkontakt med personalen och kan se på när de förbereder de olika rätterna. Verkligen supernöjd både med maten, servicen och miljön på Agrikultur! Det känns också vä... Visa hela »

2 okt 2018 · Uppdaterad

Så himla bra på alla sätt! Underbart mysigt ställe, riktigt trevlig service och otroligt god mat. Vällagat, genomtänkt och innovativt. En restaurang att besöka lite då och då. Välförtjänt stjärna!

11 jan 2016

Perfekt tillagad mat man vill bara komma tillbaka och njuta av den goda maten

26 mar 2018

Alla rätt! Från välkomnande, presentationer och smaker. Ni är så värda er stjärna!!

4 sep 2018

Grym avsmakning med smaker som överraskade på det mest positiva sätt. Att sitta vid baren vid vedugnen och prata med personalen bidrog till en fantastisk kväll

15 jan 2016

Mycket prisvärt, fantastisk mat tillsammans med lika bra service, bör provas!

30 dec 2021

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.