Restaurang Bord

3,8
4 betyg
Restaurang

Bord huserar i Agrikulturs tidigare lokaler. Bakom konceptet hittar man Joel Aronsson, tidigare kock på hotellet Ett Hem och stjärnkrogen Fäviken.

Föreslå ändringar

Recensioner av Bord

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
3 maj 2023

Restaurangen ligger i Agrikulturs tidigare loka , hela den varma atmosvären som tidigare fanns på Agrikultur är bort skalad. Hela stället kändes kalt och opersonligt. Dem har som ett större bord på mitten som är högre för större sällskap... Visa hela »

9 sep 2023

Min upplevelse från Bord är verkligen toppen, återigen ett sånt ställe som känns som ett vardagsrum. Jag kommer tidigare än mitt sällskap, slår mig ned i baren och får en väntöl. Snackar lite med kocken om kvällens förvä... Visa hela »

17 aug 2023

Till Bord går du för du har sett Café de Paris Havskräftorna florera på Instagram och du är så sugen på att testa dessa! Jag vill ge Restaurang Bord ett högre betyg men tyvärr är helheten inte den bästa. Av fyra valda rätter har... Visa hela »

28 maj 2023 · Uppdaterad

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Ett genuint gott ställe med en härligt varm atmosfär. Vackra rätter gjorda av färska högkvalitativa ingredienser. Svenska klassiker med medelhavs- eller till och med asiatisk touch. Uppfinningsrikt på ett sätt som känns som hemma. Älskade brickan me... Visa hela »