Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Akki Sushi

2,2
6 betyg
Redigera Akki Sushi

Omtyckt sushirestaurang på nedre plan i Hornstullsgallerian. Akki Sushi låg från början på Medborgarplatsen, där de blev kända som ett av de bästa sushihaken i stan. På sushibaren i Hornstull kan man både köpa med sig sin mat och äta den på plats.

Användarbilder på Akki Sushi Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
26 jan 2019

otrevligt. ogott. opersonligt.
Varfor stangde de ner original Akki pa medis och oppnade denna katastrof istallet. vet inte?

28 feb 2018

Godkänd! Åt en California roll som smakade ungefär som den ska och brukar, men inget utöver det vanliga! Snabba och trevliga.

9 mar 2019

Beställde en 9 bitars sushi med en extra bit och när min sambo kom hem med påsen fanns där bara 5 bitar i lådan (5 bitar saknades). Jag ringde och fick ett bra bemötande och blev utlovad pengarna tillbaka dagen därpå. När jag väl tog mig dit dagen... Visa hela »

30 maj 2019

Hornstulls bästa Sushi! Riktigt bra och spännande variationer
Ulf Jonsson

17 mar 2021

Katastrofal betjäning. Killen bakom disken hoppade verbalt på mig för att jag hade ansiktsmask efter jag hade handlat i mataffären bredvid, som rekommenderat (oavsett nytta och tycke är det för mig ingen uppoffring) . Han sa att jag såg ut som en förrymd psy... Visa hela »

29 okt 2021

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.