Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Barbro

4,3 • 26 recensioner
Barbro

Ambitiösa fusionrätter till humana priser, cocktails, japansk-skandinavisk design och stans första bio-bar på undervåningen. Sedan öppningen 2011 har Barbro i Hornstull varit en av stans mest populära restauranger, inte minst känd för stående favoriter som spicy tuna och biff sashimi. Här står även service i fokus.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
31 okt 2018

Stockholm godaste spicy tuna roll.

Testa och thank me later!

Skönt ställe för häng. Störigt hög ljudnivå så förvänta dig inte en intim och mysig middag. Borden är så täta intill att du både rör och hö... Visa hela »

Listad i: Sushi
1 nov 2018 · Uppdaterad

Alltid väldigt gott. Det var här jag blev introducerad till halstrade bitar för flera år sedan och de fortsätter att innovera sushi.

13 dec 2017 · Uppdaterad

Min egen kvarterskrog och kanske personliga favorit i hela Stockholm. Maten är BÄST i stan när det kommer Asian fusion, missa t.ex. inte deras friterade dumplings med shiitake - dom smälter i munnen. Brukar oftast beställa in massor av rätter (läs. nästan hela... Visa hela »

Listad i: Favoriter
31 aug 2018

Barbro lever verkligen upp till ens förväntningar. Helt fantastiskt! Alla som inte har varit här än bör verkligen se till att besöka Barbro för jag lovar er att ni inte blir besvikna. Deras Asian fusion meny är to die for och konceptet är så trevlig... Visa hela »

27 sep 2018

Hade en väldigt trevlig upplevelse på Barbro, om än inte riktigt absoluta toppklass.

13 sep 2018

Hade inte bokat men gick dit 5-tiden och fick plats i baren. Åt bland annat biffsashimi och tonfisktartar. Helt fantastisk smakupplevelse och bra service!

2 okt 2018 · Uppdaterad

En av Stockholms pärlor! Alltid trevlig service, skön atmosfär och underbar mat. Mina favoriter är sushi, sashimi och lax maki. Helt enkelt ett ställe att göra till sitt andra vardagsrum.

2 jan 2019

Egentligen är Barbro nog värda en fyra - men personalen var smådryg och jag småfull - för rent generellt var maten bra och personalen trevlig. Är inte helt het på lokalen dock.

26 mar 2017 · Uppdaterad

Snygg restaurang med riktigt bra mat. Stämningen är väldigt avslappnad men servicen utmärkt.

Uppdatering 2018: Har nu varit tillbaka på Barbro och höjer betyget till en femma. Bäst på menyn är de friterade dumplingsen.

Listad i: Favoriter
4 okt 2018

Asså bästa stället i hela Stockholm!

Personalen 5⭐️

Maten 4,9⭐️

Miljön 4,8 ⭐️

Pris 4 ⭐️

Dryck (bra utbud av AF) 5 ⭐️

Bara gå dit! 🤩🙌🏼

26 apr 2018

Jag blev positivt överraskad av detta ställe! Sjukt god och annorlunda mat. Så gott och underbar personal. Tycker också om inredningen och den fina konsten på väggarna :)

27 dec 2014 · Uppdaterad

Edit okt -17: Nu har jag varit på Barbro många gånger och det är helt klart en av mina favoriter och det förvånar mig verkligen att jag inte satte en femma för tre år sen när jag var där första gången.

dec -14: Efter att ha v... Visa hela »

17 sep 2017

Har hört så mycket gott om Barbro så förväntningarna var skyhöga! Dock levde de inte helt upp till det, men maten var ändå fantastisk! Anklevern med friterad wonton och fikon var helt klart en smakupplevelse för min del! Åt även tempurasushi... Visa hela »

Listad i: Asiatiskt
17 jun 2016

Top 3 bästa asiatiska restauranger i Sthlm

20 okt 2015

Maten är otroligt god, provat ungefär hälften av menyn. Härlig miljö och hjälpsam personal. Även testat Bio Rios salong 4 som ligger en trappa ner från själva matsalen. Samma meny finns tillgänglig där som du då får serverat till fi... Visa hela »

3 jul 2017

Stället är supertrevligt, musiken är riktigt najs och maten är helt underbar!

+ Personalen är alltid supertrevlig och kan alltid lösa bord.

4 jun 2015

Riktigt bra japansk fusion och skön stämning under bron. Gillar upplägget att sitta och äta i baren (om man vill eller om det är platsbrist bland borden) och se maten tillagas. Stället är ett måste om man gillar den här typen av kök.

9 dec 2018

Gillar detta ställe, väldigt god mat och trevlig personal. Ofta mycket folk så tips är att boka bord. Ibland så mycket folk att personalen inte har tid att ta fler dryckesbeställningar eller till och med glömmer att servera en av rätterna man beställt,... Visa hela »

18 nov 2018 · Uppdaterad

Asså mycket hype o snack om ganska platt o ointressant mat. Pinsamt! Friterad mat med en pretentiös presentation. Gå hellre till HO' s runt hörnet.

20 mar 2015

Jag älskade Barbro när jag var där! Härlig miljö och kul att det finns biograf i källaren.

Maten är asian-fusion, vilket är ett av mina favoritkök. Personalen är supertrevlig och kunnig och rekommenderar gärna rätter eller hjä... Visa hela »

Sida 1 av 2