Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Barbro

4,4 • 31 recensioner
Barbro

Ambitiösa fusionrätter till humana priser, cocktails, japansk-skandinavisk design och stans första bio-bar på undervåningen. Sedan öppningen 2011 har Barbro i Hornstull varit en av stans mest populära restauranger, inte minst känd för stående favoriter som spicy tuna och biff sashimi. Här står även service i fokus.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
4 sep 2019

Äntligen har jag varit här!

Av tidigare recensenter och andra utomståendes omdömen att utgå ifrån var det svårt att inte sätta sig där med höga förväntningar på kvalitét och smak men jag ansträngde mig verkligen f... Visa hela »

Listad i: Stockholms bästa
9 maj 2019

Har äntligen besökt Barbro och det var precis lika bra som jag vågat hoppas på, om inte bättre!
Blev inledningsvis några supersmarriga drinkar efterföljt av tonfisktartar, biffsashimi och friterade högrevsdumplings. Oootroligt gott allt, men biffen ä... Visa hela »

31 okt 2018

Stockholm godaste spicy tuna roll.
Testa och thank me later!
Skönt ställe för häng. Störigt hög ljudnivå så förvänta dig inte en intim och mysig middag. Borden är så täta intill att du både rör och hör bordsg... Visa hela »

Listad i: Sushi
17 apr 2019

VILL KOMMA TILLBAKA OCH BESTÄLLA IN EN FLARRA VIN TILLSAMMANS MED 4 PORTIONER KRISPIGA DUMPLINGS!!

Maten - mumma! Enda anledning till de fyra stjärnorna var att servisen inte hade koll och det var en evig väntan. Men trevliga var dom!

1 nov 2018 · Uppdaterad

Alltid väldigt gott. Det var här jag blev introducerad till halstrade bitar för flera år sedan och de fortsätter att innovera sushi.

31 aug 2018

Barbro lever verkligen upp till ens förväntningar. Helt fantastiskt! Alla som inte har varit här än bör verkligen se till att besöka Barbro för jag lovar er att ni inte blir besvikna. Deras Asian fusion meny är to die for och konceptet är så trevlig... Visa hela »

13 dec 2017 · Uppdaterad

Min egen kvarterskrog och kanske personliga favorit i hela Stockholm. Maten är BÄST i stan när det kommer Asian fusion, missa t.ex. inte deras friterade dumplings med shiitake - dom smälter i munnen. Brukar oftast beställa in massor av rätter (läs. nästan hela... Visa hela »

Listad i: Favoriter
16 mar 2019

Om ni är sugna på finsushi så gå hit! Galet god sushi men även bra service🍥😊. Enligt mig en av Stockholms bästa sushi-ställen.

25 feb 2019

En Sthlm pärla, fullpott på flera plan; prisvärt, god mat, bra service och mysigt ställe! Extra plus för magisk friterad shiitake dumpling & supergoda drinkar!

26 mar 2017 · Uppdaterad

Snygg restaurang med riktigt bra mat. Stämningen är väldigt avslappnad men servicen utmärkt.

Uppdatering 2018: Har nu varit tillbaka på Barbro och höjer betyget till en femma. Bäst på menyn är de friterade dumplingsen.

Listad i: Favoriter
27 sep 2018

Hade en väldigt trevlig upplevelse på Barbro, om än inte riktigt absoluta toppklass.

13 sep 2018

Hade inte bokat men gick dit 5-tiden och fick plats i baren. Åt bland annat biffsashimi och tonfisktartar. Helt fantastisk smakupplevelse och bra service!

27 dec 2014 · Uppdaterad

Edit okt -17: Nu har jag varit på Barbro många gånger och det är helt klart en av mina favoriter och det förvånar mig verkligen att jag inte satte en femma för tre år sen när jag var där första gången.

Allt är gott. De b... Visa hela »

2 jan 2019

Egentligen är Barbro nog värda en fyra - men personalen var smådryg och jag småfull - för rent generellt var maten bra och personalen trevlig. Är inte helt het på lokalen dock.

26 apr 2018

Jag blev positivt överraskad av detta ställe! Sjukt god och annorlunda mat. Så gott och underbar personal. Tycker också om inredningen och den fina konsten på väggarna :)

2 okt 2018 · Uppdaterad

En av Stockholms pärlor! Alltid trevlig service, skön atmosfär och underbar mat. Mina favoriter är sushi, sashimi och lax maki. Helt enkelt ett ställe att göra till sitt andra vardagsrum.

17 jun 2016

Top 3 bästa asiatiska restauranger i Sthlm

20 okt 2015

Maten är otroligt god, provat ungefär hälften av menyn. Härlig miljö och hjälpsam personal. Även testat Bio Rios salong 4 som ligger en trappa ner från själva matsalen. Samma meny finns tillgänglig där som du då får serverat till fi... Visa hela »

17 sep 2017

Har hört så mycket gott om Barbro så förväntningarna var skyhöga! Dock levde de inte helt upp till det, men maten var ändå fantastisk! Anklevern med friterad wonton och fikon var helt klart en smakupplevelse för min del! Åt även tempurasushi... Visa hela »

Listad i: Asiatiskt
4 okt 2018

Asså bästa stället i hela Stockholm!
Personalen 5⭐️
Maten 4,9⭐️
Miljön 4,8 ⭐️
Pris 4 ⭐️
Dryck (bra utbud av AF) 5 ⭐️

Bara gå dit! 🤩🙌🏼

Sida 1 av 2