Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Aloë

4,3
3 recensioner
Aloë

Trött på innerstadshetsen? I ett villaområde i Långbro hittar du denna tvåstjärniga finkrog som drivs av Niklas Jönsson och Daniel Höglander, två kockar med bakgrund i ställen som Esperanto och Lux Dag för Dag. Här serverar de avsmakningsmenyer med influenser och råvaror från hela världen. Aloë har 45 sittplatser och ligger i anslutning till lunchrestaurangen Crispy Duck Café, som drivs av samma duo.

Se även Rinos

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
10 maj 2019

Lyxrestaurang med avsmakningsmeny MITT i villaområde i Älvsjö. Knappt så taxichauffören själv hittade dit.
En villa som är totalt ombyggd till restaurang. Världsklass på service, mat och dryck. 20-talet platser där alla sitter i en cirkel och... Visa hela »

23 dec 2019

7e gången vi besöker ALOE, första gången efter ombyggnationen. Matsalen är ombyggd och sittningen är ändrad så att samtliga gäster (förutom det gemensamma bordet som är avsett för större gäng) sitter in mot mitten. Monteringen... Visa hela »

9 sep 2019

Kul location, bra mat, dyr peng. Komma tillbaka? Nej! Vill jag ha det ogjort? Nej! Värt ett besök, men inte ett återbesök.