Aloë

4,4
5 betyg
Restaurang
Hemsida
Instagram
Aloë
4,4
5 betyg
Hemsida
Instagram

Trött på innerstadshetsen? I ett villaområde i Långbro hittar du denna tvåstjärniga Michelin-krog som drivs av Niclas Jönsson och Daniel Höglander, två kockar med bakgrund i ställen som Esperanto och Lux Dag för Dag. Här serverar de avsmakningsmenyer med influenser och råvaror från hela världen. Aloë har 45 sittplatser.

Se även Rinos och Black Milk Sushi

Föreslå ändringar

Recensioner av Aloë

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
10 maj 2019

Lyxrestaurang med avsmakningsmeny MITT i villaområde i Älvsjö. Knappt så taxichauffören själv hittade dit.
En villa som är totalt ombyggd till restaurang. Världsklass på service, mat och dryck. 20-talet platser där alla sitter i en cirkel och... Visa hela »

23 dec 2019

7e gången vi besöker ALOE, första gången efter ombyggnationen. Matsalen är ombyggd och sittningen är ändrad så att samtliga gäster (förutom det gemensamma bordet som är avsett för större gäng) sitter in mot mitten. Monteringen... Visa hela »

9 sep 2019

Kul location, bra mat, dyr peng. Komma tillbaka? Nej! Vill jag ha det ogjort? Nej! Värt ett besök, men inte ett återbesök.

19 nov 2020

Med två stjärnor och ett pris som de har behövs också bedömningen utgå efter de förhållandena.

Jag skulle nog velat ge en trea men maten är så otroligt god så det fick bli en fyra. Det är ändå en helhetsupplevelse... Visa hela »

17 jun 2022

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

4 nov 2022

Vi besökte restaurangen för ett tag sedan och det var verkligen en annorlunda upplevelse, kände oss nöjda efter besöket.

Dessvärre blev vi MATFÖRGIFTADE!!!

Aloës hantering av ärendet var under all kritik, otroligt nonchalant och oprofess... Visa hela »