Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Restaurang Sensum

3,7
11 recensioner
Redigera Restaurang Sensum

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Restaurang Sensum

3,7
11 recensioner
Redigera Restaurang Sensum
Restaurang Sensum

Några steg från Norra Bantorget hittas Sensum, en ambitiös kvarterskrog med modern, skandinavisk stil och fantasifulla smårätter influerade av Norden och kontinenten. Bakom restaurangen står en välmeriterad trio som tidigare jobbade på Lux, deVille och Oaxen.

 

Användarbilder på Restaurang Sensum Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Restaurang Sensum av Sofie L.
  • Bild från Restaurang Sensum av Sofie L.
  • Bild från Restaurang Sensum av Sofie L.
  • Bild från Restaurang Sensum av Catrin M.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
22 okt 2018

Det här är verkligen en restaurang i min smak. Jag har varit här för både lunch och middag och varit väldigt nöjd båda gångerna, men middagen gjorde ett större intryck. Kanske inte så konstigt, det är oftast så.

Servisen... Visa hela »

9 dec 2019

Innan en kväll på Globen hamnade vi här på Sensum, genom rekommendation av en av oss som precis varit här och ville snabbt tillbaka. En enkel men dock trevlig inredning, välkomnande och tillmötesgående service. En krämig burrata med pistagenötter... Visa hela »

16 sep 2019

Nu är det lite svårt att se att det är en risotto under all parmesan😍. De var en lite lyxigare lunch och maten var god. Tycker även att de hade en mysig lokal.

25 okt 2018

Först måste jag säga att det var 1 år sedan jag var här. Var inte övertygad vilket gör att jag troligtvis inte kommer komma tillbaka.
Avskalat och lite karaktärslös lokal. Snygga detaljer.
Ok service.
Mellanrätter som egentligen ä... Visa hela »

10 sep 2019

En riktigt mysig lite undangömd kvarterskrog med genuin och trevlig service. Tyvärr förväntade jag mig mer av rätterna som delvis var lite karaktärslösa och mesiga smakmässigt. Vinlistan var kort men rolig med en hel del mindre producenter med kvalitativa, eko... Visa hela »

5 jul 2017

Velat testa Sensum ett tag och idag var det dags. Första jag slogs av var att det var väldigt lite folk, men det är väl inte så konstigt med tanke på att det är juli. Lokalen var lite kall och stel tyckte jag, vilket blev extra påtagligt med tanke på... Visa hela »

7 jun 2018

Åt lunch här en solig torsdag och satt på deras lilla uteservering som går längs väggen. Till lunch finns en dagens-meny som består av några utvalda rätter. Mitt sällskap åt wienerschnitzel, falafel och kolja - jag tog en förrätt... Visa hela »

14 maj 2018

Lite undangömd ställe som ligger på gränsen mellan Vasastan och city. Har enbart testat lunchen några gånger som jag tycker håller en bra en nivå. Rekommderas!

6 jul 2017

Fick en grymt bra upplevelse på Sensum vad gällde såväl maten som miljön och servicen. Delade på lite tilltugg och åt en gnocchi med kammusslor som var riktigt bra. Perfekt för en lite mer spontan middag då det inte verkar som att så mång... Visa hela »

23 dec 2019

Mycket trevlig miljö, utmärkta mellanrätter. Gott.

2 nov 2017

Första besöket på Sensum, men definitivt inte det sista, gjorde oss verkligen inte besvikna. Hög klass på både mat och sevice. Började med lite snacks, broccoli med jalapenomajonäs blev en favorit. Malfattin med gulbeta trumpetsvamp och trattkantareller var... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.