Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Amida Kolgrill

3,6
5 recensioner
Amida Kolgrill

Södermalms första kolgrill har serverat turkiskt inspirerad mat till hungriga gäster i över tio år. Med noggrant utvalda råvaror är det inte svårt att förstå varför denna snabbmatsfavorit drar en trogen kundkrets. Förvänta dig allt från falafel till kyckling och lammspett. Catering och take away erbjuds självklart.

Användarbilder på Amida Kolgrill

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
3 feb 2020

Jag ÄLSKAR Amidas ❤️ Generösa portioner av god, enkel turkisk mat. Inget mer, inget mindre. Köp med dig mat hem eller sitt i deras enkla men ändå ganska mysiga lokal, eller på uteserveringen. Glöm inte att köpa ayran - världens godaste dryck gjord på... Visa hela »

21 okt 2018

Älskar maten. Helt rimlig prissättning och snabb tillagning. Varit här flera gånger och kommer komma åter.

1 jan 2015

Amida är inte ett ställe jag ofta går till men varje gång blir jag nöjd. Jag vet alltid vad jag får eftersom jag bara går hit när jag vill ha god enkel grillad mat, gärna i en rulle.

Det känns som om det alltid är öppet och der... Visa hela »

9 mar 2017

Fantastiskt gott! Generösa portioner.

17 mar 2019 · Uppdaterad

Sämsta kundservicen någonsin, beställer mat från dem, dom levererar fel mat, när man ringer och frågar, så svarar en nonchalant personal som säger aha? vad ska vi göra då da?.., asså nivån på servicen och hånet från... Visa hela »