Dirty Taco Folkungagatan

4,4
7 betyg
Restaurang med streetfood
Hemsida
Instagram
Dirty Taco
4,4
7 betyg
Hemsida
Instagram

Dirty Tacos historia började i värmländska Karlstad, där gänget bakom restaurangen först började experimentera med den folkliga klassikern och fredagsfavoriten – tacon. Med inspiration från Youtube och Netflix skapade de sina egna fusiontacos med smaker från hela världen. Idag finns de bland annat på Folkungagatan.

Fusiontacos med spännande smaker från runt om i världen – det är Dirty Taco. När de först började experimentera med tacos blev de snabbt så nöjda med resultatet att de ville dela dem med alla. Sedan dess har det blivit många olika varianter. En del är på menyn än idag, andra inte, men de fortsätter att experimentera fram nya kombinationer tillsammans. Något som består är dock att noga utvalda råvaror möter spännande smaker till en meny med såväl kött, fisk och skaldjur som vegetariska och veganska tacos. På menyn står också sides som nachos, pommes och egna såser.

De må ha sina rötter i Värmland, men det var i Stockholm som de första Dirty Taco-restaurangerna öppnade. Enheten på Folkungagatan är liksom de andra inredd med naturmaterial, lugna färger och böjstolar i trä.

Gänget bakom restaurangerna resonerar att deras taco inte bara är en taco, utan ska vara streetfood tillagad med en stor dos kärlek och råvaror av hög kvalitet. Kreativitet och nyfikenhet är det som driver dem, tillsammans med stoltheten över hantverket och strävan efter hög kvalitet.

Föreslå ändringar

Recensioner av Dirty Taco

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
15 sep 2023

Ett ställe där du får riktigt goda tacos och väldigt snabbt. Schysst lokal men kanske inget du har en lång middag i. Men helt klart värt ett besök

3 jul 2022 · Uppdaterad

Edit juni 2023: Höjer betyget till en femma. Återkommer hit ständigt, flera gånger per månad. Nästan alltid för take away. Trots att de kör hela vägen från Söder till Östermalm så smakar det väldigt bra. Känns hyfsat hä... Visa hela »

1 aug 2022

Något högre kvalitet än det man hittar på restauranger som Taco Bar mm men ingen kioskvältare. Går du in med rätt inställning och förväntningar (läs: "inte för höga") kommer du bli nöjd. Svårt att välja DT... Visa hela »

8 nov 2022

Super bra mat och service

17 aug 2023
20 jul 2023
18 maj 2022

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

18 jul 2023

Jag var där för första gången med min man idag och upplevde ett fint kundbemötande med bra service. Vi fick i lugn och ro en genomgång av menyn och kunde även skräddarsy vår beställning utan att känna sig besvärande. Det gick fort att få... Visa hela »

9 aug 2023

WOW! Så gott och skön stämning!
Ätit där MÅNGA gånger den här sommaren och tröttar aldrig! ⭐️