Dirty Taco Folkungagatan

3,7
9 betyg
$
Restaurang med streetfood
Dirty Taco
3,7
9 betyg

Dirty Tacos historia började i värmländska Karlstad, där gänget bakom restaurangen först började experimentera med den folkliga klassikern och fredagsfavoriten – tacon. Med inspiration från Youtube och Netflix skapade de sina egna fusiontacos med smaker från hela världen. Idag finns de bland annat på Folkungagatan.

Fusiontacos med spännande smaker från runt om i världen – det är Dirty Taco. När de först började experimentera med tacos blev de snabbt så nöjda med resultatet att de ville dela dem med alla. Sedan dess har det blivit många olika varianter. En del är på menyn än idag, andra inte, men de fortsätter att experimentera fram nya kombinationer tillsammans. Något som består är dock att noga utvalda råvaror möter spännande smaker till en meny med såväl kött, fisk och skaldjur som vegetariska och veganska tacos. På menyn står också sides som nachos, pommes och egna såser.

De må ha sina rötter i Värmland, men det var i Stockholm som de första Dirty Taco-restaurangerna öppnade. Enheten på Folkungagatan är liksom de andra inredd med naturmaterial, lugna färger och böjstolar i trä.

Gänget bakom restaurangerna resonerar att deras taco inte bara är en taco, utan ska vara streetfood tillagad med en stor dos kärlek och råvaror av hög kvalitet. Kreativitet och nyfikenhet är det som driver dem, tillsammans med stoltheten över hantverket och strävan efter hög kvalitet.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,7
9

Recensioner av Dirty Taco

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
·

Edit juni 2023: Höjer betyget till en femma. Återkommer hit ständigt, flera gånger per månad. Nästan alltid för take away. Trots att de kör hela vägen från Söder till Östermalm så smakar det väldigt bra. Känns hyfsat hä...

Ett ställe där du får riktigt goda tacos och väldigt snabbt. Schysst lokal men kanske inget du har en lång middag i. Men helt klart värt ett besök

Drinkarna kom ur en bag-in-box, ingredienserna i tacosarna var mer husmanskost än taco. Finns mer genuina tacorestauranger på Söder.

Något högre kvalitet än det man hittar på restauranger som Taco Bar mm men ingen kioskvältare. Går du in med rätt inställning och förväntningar (läs: "inte för höga") kommer du bli nöjd. Svårt att välja DT...

Super bra mat och service

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Jag var där för första gången med min man idag och upplevde ett fint kundbemötande med bra service. Vi fick i lugn och ro en genomgång av menyn och kunde även skräddarsy vår beställning utan att känna sig besvärande. Det gick fort att få...

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

WOW! Så gott och skön stämning!
Ätit där MÅNGA gånger den här sommaren och tröttar aldrig! ⭐️

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,7
9

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Dirty Taco Folkungagatan?

På Dirty Taco Folkungagatan serveras bland annat:

  • Internationellt
  • Snabbmat
  • Streetfood
  • Fusion
  • Veganskt

Vad kostar det att äta på Dirty Taco Folkungagatan?

Dirty Taco Folkungagatan ligger i prisklassen Budget ($).

Är Dirty Taco Folkungagatan barnvänligt?

Ja, vi har kategoriserat Dirty Taco som en restaurang som passar att ta med sig barnen till.

Kan man beställa take away från Dirty Taco Folkungagatan?

Ja, du kan beställa mat för avhämtning från Dirty Taco. De erbjuder take away-alternativ så att du kan ta med maten hem eller till picknicken.

Är det billigt att äta på Dirty Taco Folkungagatan?

Dirty Taco ligger inom kategorin Budget ($), vilket innebär att det är billigare än en genomsnittlig restaurang.

Var ligger Dirty Taco Folkungagatan?

Dirty Taco Folkungagatan ligger på Folkungagatan 126, 116 30, Södermalm. I närheten ligger Tjärhovsplan, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Medborgarplatsen (ca 800m).