Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Meno Male Vasastan

4,9 • 7 recensioner
Meno Male Vasastan

Napolitanska finpizzor bakade på 90 sekunder, det serveras på Meno Male som drivs av folk från Nybrogatan 38. Glöm den försvenskade pizzavarianten - såväl ugnen som råvarorna kommer från Italien. Bortsett från en stående meny går det även att komponera sin egen pizza med valfritt pålägg.

Se även Meno Male Kungsholmen

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Herregud vad goda pizzor!! Måste vara topp 3 bästa pizzorna i stan. Skön personal som bjuder in, avskalat, ödmjukt och familjär känsla. Går ej att boka bord utan man får vänta och hugga så snabbt man bara kan. Om man orkar så finns det ä... Visa hela »

Ojoj, här snackar vi pizzor i världsklass.

EDIT. Ajaj, betyget sänks pga usel service i samband med take away. Har hänt ett flertal gånger nu att jag måste påminna om pizzan jag ringde in och beställde för att sedan bli sittandes väntande... Visa hela »

Wow. Nu har jag provat Meno Male (Roslagsgatan) ett par gånger och måste säga att detta är min favorit vad gäller pizza i nuläget. En mer avslappnad konkurrent till Giro. Litet, intimt men fullt av liv, ett väldigt levande ställe.

Detta är vä... Visa hela »

Meno Male är by far en av de absolut bästa pizzeriorna i Stockholm! Jättetrevlig personal och fantastiskt goda pizzor som lämnar magen lycklig istället för tyngd. Kan även rekommendera deras rödvin som tillsammans med den mysiga atmosfären blir pricken ö... Visa hela »

Allra bäst på plats. Inte alltid lika bra som takeaway