Bagpiper's Inn

3,9
9 betyg
$$
Restaurang
Bar
Bagpiper's Inn
3,9
9 betyg

Vill man känna av genuin och äkta pubkultur med skotska förtecken så har Bagpiper's Inn mycket att erbjuda. Omedelbart ges en äkta känsla av hur det är att sitta på en riktig pub där maten är mastig och mättande, ölen har rejält med skum och gemenskapen är hög. Ölsorterna går inte att räkna och när vi får beställa av den engelsktalande bartendern känns allt bara än mer autentiskt.

Här är det, som namnet antyder, skotsk stil med mörkt trä som gäller. Den varmtoniga belysningen ger lokalen till en stämningsfullt sken. Träpanelen i mahogny och de små båsen vid sidan om baren ger en bra inramning till en klassisk pub. Menyn har de traditionella rätterna, de förväntade tillbehören och inget verkar ha undgått köksmästaren.
Pubmat som ofta förväxlas med skräpmat balanserar ofta på en fin linje mellan ätbart och njutbart. Fries kan vara sega och mastiga, men också spröda och krispiga. På Bagpiper's Inn ser de faktiskt ut som i pommes- reklamen och smakar desto ljuvligare. För att vara Rörstrandsgatan är haket opretentiöst och ledigt till den grad att det känns hemtrevligt. Därför blir Birkastan med dess mysiga kvarter en passande fond till detta krypin.

Stammisklientelet är stort och troget sedan fler år och det har Bagpiper's Inn sin gemytliga stämning att tacka för. Ät någonting från denna härliga pubmenyn eller låt en öl slinka ned efter jobbet.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Bagpiper's Inn Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,9
9

Recensioner av Bagpiper's Inn

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Var ett tag sen jag var här nu, men gillade faktiskt stället. Var ett väldigt trevligt ställe och trevlig personal. Avslappnad stämning och lättsamt. Man kunde bara hänga här.
Vi käkade och maten var faktiskt super god, speciellt för att komma fr...

Lokalpuben med australiensiska puben en trappa ned.

Denna klassiska Pub är lika bra idag som för 25 år sedan då jag första gången kom dit miljön är klassik och underbar personal finns absolut ingenting att klaga på den är verkligen värd ett besök.

Låt oss starta med att berömma den otroligt trevliga personalen! Servicen var helt klart 5 stjärnig men maten var dessvärre inte det. Med det sagt så var maten överlag inte dålig. Deras haggis pizza var väldigt god och den kan jag varmt rekommendera, desamm...

Toppen Pub som alltid har varit där ett hundra tal gånger

Bästa wingsen i stan

Flottig mat, smaklöst. Nachos som är sega och halvkalla, lobsterroll som kan jämföras med ett korvbröd med lite köpt skagenröra/ inget ställe jag kommer äta på igen.

Utmärkt pub mitt i stan och god Hamburgare har varit här i många år och Fish&Chipsen är också goda. Bommerang Bar en trappa ner är lite mindre till ytan men lika bra pub bra service på båda ställena Rörstrandsgatan har mycket att erbjuda.

Bäst ribs i Sthlm och trevlig barpersonal. Lite mörkt och murrigt där inne men bra musik, så en bra kväll för pubhäng

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,9
9

Representerar du Bagpiper's Inn?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av bar är Bagpiper's Inn?

Vi har klassificerat Bagpiper's Inn som:

  • Sportbar
  • Ölbar
  • Whiskybar
  • Pub

Vad kostar det att äta på Bagpiper's Inn?

Bagpiper's Inn ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$).

Vilken typ av mat serveras på Bagpiper's Inn?

På Bagpiper's Inn serveras bland annat:

  • Pubmat
  • Brittiskt

Har Bagpiper's Inn uteservering?

Ja, Bagpiper's Inn har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du äter eller tar en drink.

Var ligger Bagpiper's Inn?

Bagpiper's Inn ligger på Rörstrandsgatan 21 , Vasastan. I närheten ligger Rörstrandsgatan. Närmsta tunnelbana är S:t Eriksplan (ca 300m).