Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

BallBreaker

4,0 • 3 recensioner
BallBreaker

Ett helgjutet aktivitetscenter gör sig synligt på Kungsholmens nyligen upprustade del - Stadshagen. På BallBreaker kan du prova på alltifrån disco-bowling och snabb racing till golf- och jaktsimulator.

Svensexa, kick-off, första dejt eller bara en kul kväll - det finns många speciella tillfällen och projekt som kräver såväl fantasi som engagemang och planering. Om det är just du som fått den roliga men många gånger ansträngda rollen att styra upp ett kul event eller kanske en effektfull dejt kan prestationsångesten komma krypandes. Men tur är väl att det finns hjälp på vägen och i dagsläget ett flertal innovativa alternativ. Ett av de allra bästa alternativen heter BallBreaker och hittas i nyrenoverade lokaler på Lindhagensgatan.

Stora fräscha lokaler och starkt neonljus à la Amerika möter dig så snart du kliver in i BallBreakers olika aktivitetsavdelningar. I biljardrummet lyser den centrerade baren i starkt lila. Och bowlinghallen med disco-vibbar och färgklickar är utan någon större tvekan stans bästa. Spelrummen fylls upp med shuffleboards, skärmar, simulatorer och racingbanor. I så den mildra grad att det är lätt att glömma bort tiden. Men när du känner för att ta en paus från aktiviteterna kan du dra dig undan för en bit mat i den betydligt mer nedtonade och mildra restaurangen. Ett företagsgäng har precis avslutat 3-kampen för att slå sig ned vid middagsbordet. Och när förrätten med skagenröra på hembakad kavring snabbt försvunnit från tallrikarna, serveras gödkalvytterfilé med rotfruktsgratäng. När man trodde att middagskalaset var över skymtar man servitrisens bricka med choklad och vaniljkokta frukter. Restaurangen har något för alla, och varje dag serveras även lunch.

Men det är inte bara företag, födelsedagsfirare eller konferensgäster som verkar ha hittat hit - kompisgängen duggar tätt kring såväl bowlingen som runt baren. Folkmixen på BallBreaker överraskar.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Har varit här några gånger och alltid haft väldigt kul. Det finns mycket att göra för alla typer. Vill man köra en helkväll finns det både restaurang som du kan äta på innan ( har ej provat) och bar som du kan beställa ifrån nä... Visa hela »

Vi hade kul här. God mat var det också. Nästan en femma!