BallBreaker

3,7
11 betyg
Bar med aktiviteter
Hemsida
Instagram
BallBreaker
3,7
11 betyg
Hemsida
Instagram

Ett helgjutet aktivitetscenter gör sig synligt på Kungsholmens nyligen upprustade del – Stadshagen. På BallBreaker kan du prova på alltifrån disco-bowling och snabb racing till golf- och jaktsimulator.

Svensexa, kick-off, första dejt eller bara en kul kväll - det finns många speciella tillfällen och projekt som kräver såväl fantasi som engagemang och planering. Om det är just du som fått den roliga men många gånger ansträngda rollen att styra upp ett kul event eller kanske en effektfull dejt kan prestationsångesten komma krypandes. Men tur är väl att det finns hjälp på vägen och i dagsläget ett flertal innovativa alternativ. Ett av de allra bästa alternativen heter BallBreaker och hittas i nyrenoverade lokaler på Lindhagensgatan.

Stora fräscha lokaler och starkt neonljus à la Amerika möter dig så snart du kliver in i BallBreakers olika aktivitetsavdelningar. I biljardrummet lyser den centrerade baren i starkt lila. Och bowlinghallen med disco-vibbar och färgklickar är utan någon större tvekan stans bästa. Spelrummen fylls upp med shuffleboards, skärmar, simulatorer och racingbanor. I så den mildra grad att det är lätt att glömma bort tiden. Men när du känner för att ta en paus från aktiviteterna kan du dra dig undan för en bit mat i den betydligt mer nedtonade och mildra restaurangen. Ett företagsgäng har precis avslutat 3-kampen för att slå sig ned vid middagsbordet. Och när förrätten med skagenröra på hembakad kavring snabbt försvunnit från tallrikarna, serveras gödkalvytterfilé med rotfruktsgratäng. När man trodde att middagskalaset var över skymtar man servitrisens bricka med choklad och vaniljkokta frukter. Restaurangen har något för alla, och varje dag serveras även lunch.

Men det är inte bara företag, födelsedagsfirare eller konferensgäster som verkar ha hittat hit - kompisgängen duggar tätt kring såväl bowlingen som runt baren. Folkmixen på BallBreaker överraskar.

Föreslå ändringar

Användarbilder från BallBreaker Användarbilder

Recensioner av BallBreaker

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
8 apr 2015

Har varit här några gånger och alltid haft väldigt kul. Det finns mycket att göra för alla typer. Vill man köra en helkväll finns det både restaurang som du kan äta på innan ( har ej provat) och bar som du kan beställa ifrån nä... Visa hela »

14 apr 2019

Stort ställe med all typ av sporter. Biljard, bowling, shuffleboard, golfsimulator o.s.v. Även restaurangdel samt möjlighet till konferenser. Perfekt för AW eller större kompisgänget.

17 okt 2018

Har alltid roligt på Ballbreaker. Lite extra när polaren förnedras i biljard vid återkommande tillfällen. Skämt åsido - här har vi ett perfekt ställe att gå till när man är sugen på arkad.

9 okt 2019

Inledde kvällen med klassisk 3-kamp där bowling, fotbolls- och golfsimulator stod på agendan. Vi var ett glatt gäng på 9 personer som hade kick-off. Jag gillade upplägget där vi började med 1 h bowling på två banor. Sedan straffläggning i fo... Visa hela »

4 feb 2015

Gillar verkligen BallBreaker, väldigt synd att de inte finns kvar på Gärdet. Men Kungsholmen funkar också, lite längre att åka bara. God stämning, stort utbud, restaurang (aldrig testat äta dock) och bar. Har varit här med flickvän, kompisar och s... Visa hela »

1 sep 2018 · Uppdaterad

Roligt och ambitiöst aktivitetscenter som är perfekt för företag eller bara stora grupper.

16 sep 2015

Vi hade kul här. God mat var det också. Nästan en femma!

25 sep 2023
21 maj 2022
8 okt 2021
11 mar 2022

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

12 feb 2022
Listad i: 10000, 1000, 90, 100, 60