Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Bellas vegetariska matcafé

4,5 • 2 recensioner
Bellas vegetariska matcafé

Bellas vegetariska matcafé är för dig som gillar det vegetariska och veganska köket och uppskattar hela konceptet och livsstilen. Bellas serverar en fräsch buffé som dagligen dukas fram. I utbudet finns vegetariska och veganska rätter och soppor från alla världens hörn, samt fika och kaffe för den som vill unna sig.

Du hittar caféet ett stenkast från Odenplans tunnelbana och busstationer, med lika nära till härliga Vasaparken. Här finns utrymme för att slå sig ner såväl inne som ute, men för den som hellre tar med går det utmärkt. Menyn och bufféns utbud uppdateras löpande, och här är man alltid öppen för att ta in både fler och nya rätter. Mycket av maten har hämtat inspiration från Sydeuropa och Mellanöstern, med typiska röror och fräscha sallader. Dessutom finns alltid kaffe och uppfriskande drycker för den som är törstig.

Lokalen erbjuder plats till flera sällskap, små som stora, och under sommaren håller uteserveringen öppet på Odengatan där även hundar får följa med. Behöver du catering? Prata med personalen så hjälper de till med att skapa en måltid för fest eller konferens.

Användarbilder på Bellas vegetariska matcafé

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
6 sep 2018

Har varit här på lunch endast en gång. En relativt liten restaurang med c:a 4 st små bord på gatuplan, och liknande antal på en liten övervåning. De har också under sommaren några bord ute på trottoaren.
Det är vegetarisk buff... Visa hela »

6 mar 2019

Riktigt bra lunchbuffe, jag är vegan och för under 100 spänn har jag inte hittat nått bättre i den här delen av stan! Bra varma och kalla rätter, generöst utbud, efterrätt ingår. Rekommenderas.