Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Minh Mat

4,0
20 betyg
Redigera Minh Mat

På vietnamesiska vasastansbistron Minh Mat, som drivs av kokboksförfattaren Minh Du Alneng, transporteras smaklökarna raka vägen till Hanoi. Maten lagas på främst ekologiska och närodlade råvaror och menyn är full av autentiska streetfood-inslag. Du hittar även en hel avdelning med enbart veganrätter. Kombinera med ekologiskt vin, en öl eller cocktail.

Användarbilder på Minh Mat Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Minh Mat av Karlsson P.
  • Pannkaka med vaktelägg och kammussla – Bild från Minh Mat av These S.
  • Friterat rispapper med massa gojs  – Bild från Minh Mat av These S.
  • Grillade ostron  – Bild från Minh Mat av These S.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
17 mar 2022

Mat 5/5
Service 5/5
Lokal 4/5

Wow vilken överraskning! Gled in för vi var sugna på Vietnamesiskt.
Trots att dem satt i skiten och det var smetad tog servitören tid och försökte skaka loss ett bord till oss. Han bad oss komma tbx 45min senare och sa... Visa hela »

26 okt 2018

Säg Minh Mat och det finns inte en kotte som inte skiner upp. Enligt ryktet är detta en genuin vietnames i Stockholm.
Personligen vet ej hur det ska smaka då har inget att jämföra med.
MEn smakar maten gott så räcker det för mig. Menyn ger enorm bes... Visa hela »

12 nov 2022

Alla rätter var jättegoda! och drinkar med!

Listad i: asiatisk
21 aug 2020

Trevlig och bra service och maten var god men inte mer än så. Jag hade förväntat mig en smakexplosion av vietnamesiska smaker men det var kanske två av 6 rätter som var hur goda som helst och resterande var bara gott! Dock var den vietnamesiska carpaccion helt magisk... Visa hela »

15 nov 2018

Jag var här idag för lunch, äntligen! Alltför många gånger har jag kommit hit vid 12 och då är det på tok för mycket folk för att få sittplats. Vi lyckades idag få för två, men det var väldigt trångt. ... Visa hela »

22 nov 2019

Gott och bra lunch, men hade väl kanske hoppats på lite mer då jag hört en hel del gott om Minh Mat. Sitter nära dock, så lär komma tillbaka för nytt besök någon gång nästa år!

21 dec 2019

För er kaffeälskare finns på Minh Mat ett vietnamesiskt droppkaffe som serveras direkt vid bordet med det klassiska phinfiltret - jag är nästan beredd att ta en kula för detta!

Inte nog med att det smakar supergott, visualisera dig en bränd småbitt... Visa hela »

21 mar 2016 · Uppdaterad

Uppdatering: Ändrar tidigare recension - var min Minh Mat igår igen och maten var helt amazing, fräscht och smakrikt med hög kvalité på råvarorna. För att inte tala om efterrätten bästa jag har ätit på läääään... Visa hela »

Listad i: Favoriter
12 aug 2021

Världsklass. Aldrig besviken ❤️

22 sep 2016

Chaca la vnog som jag har saknat den från Hanoi. Roligt, gott o bra urval av vietnamesiska rätter. För trång lokal bara. Skulle gärna gå hit varje vecka om plånboken hade varit fetare

23 aug 2019

Åt jättesmarrig lunch här! Trångt, men mysigt. Härlig inredning. Doften av fisksås ligger tät, men det smakade mer än så!

25 dec 2018

Ok först till miljö: Väldigt väcker inrett med många fina inslag och detaljer. Som en vilken som kvartersrestaurang är det trångt mellan bord med stimmig (men inte alls obehaglig) ljudmiljö.

Näst servicen: Toppklass, kunnig, alert och hjäl... Visa hela »

8 mar 2019

Jämför med Eatnam så är denna tyvärr sämre. Det är inte riktigt autentiskt vietnamesiskt mat utan de gör nån slags fusion som inte går hem hos mig. Enligt mig överskattat ställe att bli mätt på.

10 jan 2018

Så grym stämning och atmosfär, lite bullrig men mysig. Påminner mycket om Vietnam. Bra för par och mindre sällskap. Kan verkligen rekommendera pomelosalladen till förrätt!
Finns att läsa om de olika maträtterna och alla ingredienser, så... Visa hela »

7 nov 2015

Jag bor i området och vill verkligen älska Minh Mat. Maten är fantastik och inredningen underbar. Men de behöver jobba på bemötandet och servicen. Vid middagen glömmer servitrisen det andra glaset vin, det kolsyrade vattnet och teet. Allt det på två g... Visa hela »

15 sep 2019

Mycket gott och trevlig personal
Bra att maten serverades snabbt
Kommer att komma tillbaka

18 maj 2022

21 mar 2022

7 sep 2021

3 dec 2021

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.