Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Take Ramen

4,4
20 betyg
Redigera Take Ramen

På Gästrikegatan i Vasastan kan du avnjuta autentisk ramen, tillagad på svenska råvaror med en stor dos kärlek och inspiration från Kyotos gator. Välj bland olika baser och addera sedan valfri topping i form av ägg, nudlar, fläsk eller wonton. Här njuter du av fylliga smaker i en atmosfär som för tankarna till Japan.

Take Ramen är, givet namnet, specialiserade på ramen – en japansk nudelsoppa som kan serveras med flera olika ingredienser och tillbehör. Här är det den hemgjorda buljongen som utgör basen i rätten som sedan fylls på med nudlar, protein, salladslök och ägg. En riktig umami-bomb fylld med smak. För den hungrige finns sides som edamamebönor, baos fyllda med fläsk samt koreansk kimchi. Avsluta måltiden med den japanska desserten purin, en sorts mjölkpudding, eller varför inte testa på en tiramisu smaksatt med matcha?

Till Take Ramen kan du komma för en smidig lunch eller middag och slå dig ner i den autentiska miljön, som tar dig till Japan (i alla fall i sinnet). Lokalen genomsyras av en minimalistisk och elegant inredning med ljusa trämaterial på såväl stolar och bord som bardisk och väggpaneler. Slå dig ner i baren och se på när kockarna förbereder din måltid framför dina ögon.

Användarbilder på Take Ramen Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Take Ramen av Jessica K.
  • Shoyu – Bild från Take Ramen av Jessica K.
  • Vegetarian Miso – Bild från Take Ramen av Jessica K.
  • Bild från Take Ramen av Jessica K.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
20 nov 2022

Recension baserad på en lördagsmiddag!

Äntligen tog även jag mig till Take Ramen i Vasastan, och det var tur det!

Jag älskar ju ramen, så när vi fick bord spontant en lördagskväll var lyckan redan gjord. Kommer fram och personalen ä... Visa hela »

13 nov 2019

Riktigt bra! Väljer generellt tonkatsu med fläsk, upplever buljongen här som lite mindre tung än på andra ställen vilket jag uppskattar och matchades fortfarande bra med tunnare/lättare nudlar. Enkel och clean lokal, snäppet större än hål i vä... Visa hela »

19 nov 2019 · Uppdaterad

Äntligen ett ramenställe vid kontoret! Och ett bra sådant! Tycker det är väldigt gott, kanske ännu godare än Totemo. Om inte annat så är stället i sig mycket bättre än Totemo. Jag har redan ätit här typ 4-5 ggr (öppnade fö... Visa hela »

17 okt 2019

Nyöppnat och riktigt bra ramens. Stället är enkelt, avskalat och modern. Ett klassiskt ramenställe. Coola dekorationer i taket.
Jag åt en supergod ramen med fläsk. Den smakade oroligt mycket och jag ville aldrig att den skulle ta slut. Kommer absolut tillbaka!

15 feb 2020

Livets första ramen blev i Stockholm, jag fattar inte hur ingen kan ha introducerat denna rätt tidigare i mitt liv?! Jag och min dejt var där på alla hjärtans dag och hade bokat bord i sista minuten. Supertrevlig kille i telefonen som sa att det går att lösa! ... Visa hela »

3 nov 2019

Varit tillbaka för ännu en lunch på Take Ramen och jag är helförtjust. Tog kyckling denna gång som var mör och smakrik. Personalen är väldigt uppmärksam och lokalen är så clean att jag blir harmonisk och får känslan att jag ä... Visa hela »

6 feb 2020

Gott men inte mer än så... Beställde en "spicy-ramen" som inte var i närheten vad varken spicy eller någon smakupplevelse. Smaklöst om jag ska vara helt ärlig. MEN trevlig härlig personal trots lite oviss bordsplacering vid ankomst och bordsbyten. Visa hela »

9 dec 2019

Första besöket, otroligt trevlig personal! Spanade på tonkatsu, men eftersom resterande sällskap redan spikat den testade jag den vegetariska. Riktigt bra buljong! Och goda nudlar. Och ägget. Magiskt! Inget serveringstillstånd än, men mest troligt strax efter nyå... Visa hela »

6 jan 2020

Väldigt mysigt nytt Ramen-ställe med bra priser och bra med plats. Ett ljust och fräscht ställe med en snabb och trevlig service. Jag åt spicy ramen med Modo- och fläskbuljong då kycklingen var slut för dagen, den får ja prova nästa gång. Sm... Visa hela »

11 jun 2020

Ett av mina absoluta favorit-ställen i sthlm!

19 feb 2022

Åt igår tonkatsu och det var jätte gott, ♥️ Ska komma tillbaka 👏👏

27 mar 2020

Ett nytt och fräscht ställe med minimal och go meny.
Bilderna pratar för sig själv!
Mycket trevlig personal!!!! 🥰

3 nov 2020

Riktigt bra ramen, prisvärt lyxig och genuint

30 nov 2020

Väldigt gott. Men äter alltid samma rätt :)

15 jan 2020

Bäst ramen i Stockholm just nu!

31 okt 2020

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Bästa ramen i stan och riktigt utmärkt kundservice! Jag älskar också när upptagen restauranger ta ett cellnummer från walk-in kunder och ringa när ett ledigt bord öppnas. Viktiga punkter för det.

23 maj 2020

Riktigt god ramen i jämförelse med många andra ställen här i Stockholm! Generöst med tillbehör, kycklingen är saftig och buljongen inte för tjock, men smakrik🌟

14 jul 2022

25 aug 2021

11 nov 2021