Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Take Ramen

4,4 • 9 recensioner
Take Ramen

På Gästrikegatan i Vasastan kan du avnjuta autentisk ramen, tillagad på svenska råvaror med en stor dos kärlek. Välj bland olika baser och addera sedan valfri topping i form av ägg, nudlar, fläsk eller wonton.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
19 nov 2019 · Uppdaterad

Äntligen ett ramenställe vid kontoret! Och ett bra sådant! Tycker det är väldigt gott, kanske ännu godare än Totemo. Om inte annat så är stället i sig mycket bättre än Totemo. Jag har redan ätit här typ 4-5 ggr (öppnade fö... Visa hela »

17 okt 2019

Nyöppnat och riktigt bra ramens. Stället är enkelt, avskalat och modern. Ett klassiskt ramenställe. Coola dekorationer i taket.
Jag åt en supergod ramen med fläsk. Den smakade oroligt mycket och jag ville aldrig att den skulle ta slut. Kommer absolut tillbaka!

13 nov 2019

Riktigt bra! Väljer generellt tonkatsu med fläsk, upplever buljongen här som lite mindre tung än på andra ställen vilket jag uppskattar och matchades fortfarande bra med tunnare/lättare nudlar. Enkel och clean lokal, snäppet större än hål i vä... Visa hela »

3 nov 2019

Varit tillbaka för ännu en lunch på Take Ramen och jag är helförtjust. Tog kyckling denna gång som var mör och smakrik. Personalen är väldigt uppmärksam och lokalen är så clean att jag blir harmonisk och får känslan att jag ä... Visa hela »

15 feb 2020

Livets första ramen blev i Stockholm, jag fattar inte hur ingen kan ha introducerat denna rätt tidigare i mitt liv?! Jag och min dejt var där på alla hjärtans dag och hade bokat bord i sista minuten. Supertrevlig kille i telefonen som sa att det går att lösa! ... Visa hela »

6 feb 2020

Gott men inte mer än så... Beställde en "spicy-ramen" som inte var i närheten vad varken spicy eller någon smakupplevelse. Smaklöst om jag ska vara helt ärlig. MEN trevlig härlig personal trots lite oviss bordsplacering vid ankomst och bordsbyten. Visa hela »

9 dec 2019

Första besöket, otroligt trevlig personal! Spanade på tonkatsu, men eftersom resterande sällskap redan spikat den testade jag den vegetariska. Riktigt bra buljong! Och goda nudlar. Och ägget. Magiskt! Inget serveringstillstånd än, men mest troligt strax efter nyå... Visa hela »

6 jan 2020

Väldigt mysigt nytt Ramen-ställe med bra priser och bra med plats. Ett ljust och fräscht ställe med en snabb och trevlig service. Jag åt spicy ramen med Modo- och fläskbuljong då kycklingen var slut för dagen, den får ja prova nästa gång. Sm... Visa hela »

15 jan 2020

Bäst ramen i Stockholm just nu!