Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

800 grader Vasastan

4,0
7 recensioner
800 grader Vasastan

Att finpizza har blivit ett måste i varje stadsdel är 800 grader ett bevis på. Detta är en rustik och avskalad pizzeria i trendigt snitt med färska råvaror och "äkta" tänk mitt i Vasastan. Här sitter man på pinnstolar i olika färger och äter tillsammans vid enkla långbord.

Se även 800 grader Södermalm

Användarbilder på 800 grader Vasastan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Salsiccia – Bild från 800 grader Vasastan av Adam L.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
14 sep 2019

Har tidigare sagt att 450 gradi har den godaste pizza. Jag har nu ändrat mig!

Varför har jag inte besökt 800 grader tidigare? Ingen aning! Men nu var det dags. Lokalen är ganska liten men ack så charmig. Det var nästintill fullt men vi trängde ihop oss på... Visa hela »

1 nov 2018

Lokalen är trist och liten, passar bättre för take-away.
Pizzan är väl ok, det är inte min typ av pizza vilket gör att jag inte föll av stolen. Jag tyckte att degen var för krispig och påläggen gav inte så mycket smak
trevlig per... Visa hela »

6 feb 2020

Stammis (skyller på att jag bor ovanför). Mosarellapizzan, perfekt frasig kant och god tomatsås... OMG!

26 nov 2017

Så har jag äntligen fått testa 800 grader. En liten stimmig lokal med tre långa communitybord där man sitter riktigt tight intill varandra (men eftersom det är så stimmigt så funkar det bra tycker jag). Fyra pizzor att välja på denna kväll... Visa hela »

11 feb 2020

Grym pizza i härligt bullrig miljö! Gillar starkt deras smala meny, då det blir så mycket lättare att välja. Trots detta vill du testa samtliga 4 pizzor på menyn. Kul att de bara erbjuder naturviner också. Vi var sex personer men fick plats hyfsat snabbt t... Visa hela »

20 jun 2019

Älskar att äta pizza när det är på 800 grader! Stimmigt, bra musik, alltid nya och urgoda variationer på pizza och genuin personal. Blev rekommenderade att dricka deras frizziga rödvin senast och pizzakvällen gick till nya höjder (prova för tusan!)... Visa hela »

10 nov 2019

Bränd, tråkig, salt, svindyr pizza. Motsvarar inte alls mina förväntningar, speciellt inte med ett pris på över 170:-