Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Ben & Sam's

3,3 • 6 recensioner
Ben & Sam's

"Eat, drink, socialize", så lyder slogan på Ben & Sam's i korsningen Rehnsgatan/Luntmakargatan. Stället flirtar med USA och serverar hamburgare för fantaster, amerikanska toast, waffles och tillbehör, allt inramat av bistromiljö med vitt kakel och schackrutigt golv. Dryckeslistan inkluderar ett gäng lokala IPA och Pale Ale, liksom vin och alkoholfritt.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Adam L.

Tyvärr blev jag besviken på både burgare och pommes.

Fredrik J.
Nella P.

Bättre burgare än Flippin burger!! Herregud vad god! Ganska nyöppnat och det är väl bara en tidsfråga innan folk hittar hit! Bott i New York och deras burgare är definitivt i den klassen!!

Fredric E.

God lunchburgare i en trevlig miljö.

Magnus Å.

Åt en burgarlunch på Ben & Sam's nyligen och tyckte väl att ansatsen var god, men att de har en bit kvar. Servicen var inte den bästa och då var vi ändå bara två sällskap i lokalen. Burgaren var ok men proportionerna var inte helt rätt,... Visa hela »

Leif O.

Vi var där den 14 december efter en konsert i Emmanuelskyrkan. Min dotter, och hennes dotter som just sjungit i kyrkan. Min dotter hade rekommenderat restaurangen, och vi var lagom hungriga. Lokalen: härligt oregelbunden, med olika möblemang, etc, samt "fransk" touche. Pers... Visa hela »