Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Ben & Sam's

3,5 • 6 recensioner
Ben & Sam's

Obs! Se istället Bastard Burgers.

"Eat, drink, socialize", så lyder slogan på Ben & Sam's i Vasastan. Restaurangens snabbmatsinfluerade meny flirtar med både USA och Karibien - här serveras bland annat burgare, brunch och lokala ölsorter.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
23 feb 2017 · Uppdaterad

Edit okt -17: Har varit här igen och tycker det har blivit bättre. Det viktiga sitter där, men det finns ett par moment som skulle kunna förbättras relativt enkelt.

Vi var tre pers som testade tre olika rätter. Sällskapet åt en kyckling med fried roo... Visa hela »

10 feb 2017

Fint ställe med trevlig personal. Testade en vegetarisk burgare och som helhet var den god, även om bönburgare inte är min favorit.

10 feb 2017

God lunchburgare i en trevlig miljö.

1 maj 2017

Åt en burgarlunch på Ben & Sam's nyligen och tyckte väl att ansatsen var god, men att de har en bit kvar. Servicen var inte den bästa och då var vi ändå bara två sällskap i lokalen. Burgaren var ok men proportionerna var inte helt rätt,... Visa hela »

18 feb 2017

Bättre burgare än Flippin burger!! Herregud vad god! Ganska nyöppnat och det är väl bara en tidsfråga innan folk hittar hit! Bott i New York och deras burgare är definitivt i den klassen!!

21 dec 2016

Vi var där den 14 december efter en konsert i Emmanuelskyrkan. Min dotter, och hennes dotter som just sjungit i kyrkan. Min dotter hade rekommenderat restaurangen, och vi var lagom hungriga. Lokalen: härligt oregelbunden, med olika möblemang, etc, samt "fransk" touche. Pers... Visa hela »