Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Ben & Sam's

3,5 • 6 recensioner
Ben & Sam's

"Eat, drink, socialize", så lyder slogan på Ben & Sam's i Vasastan. Restaurangens snabbmatsinfluerade meny flirtar med både USA och Karibien - här serveras bland annat burgare, brunch och lokala ölsorter. 

Ett stenkast från stadsbiblioteket hittas Ben & Sam's, i korsningen Rehnsgatan och Luntmakargatan. Kvarteren mellan stimmiga Sveavägen och Birger Jarlsgatan är kända för sina asiatiska restauranger, men Ben & Sam's bryter trenden och omfamnar istället den amerikanska snabbmatskulturen. Förutom populära burgare tillagar de toasts med matiga pålägg och har en meny full av friterade snacks och frasiga waffles. Karibisk hetta präglar också flera av rätterna.

På vardagarna hittar du dagens lunchalternativ uppskrivna på svarta tavlan och på helgen serveras dessutom brunch, där man kan välja en färdig brunchtallrik eller beställa fritt från brunch-à la carten. 

Inne på Ben & Sam's är snabbmaten inramad av bistromiljö med vitt kakel, schackrutigt golv, udda möbler och tokiga inslag som gamla skoblock, speglar på sniskan och barmenyn handskriven direkt på kakelväggen. Dryckeslistan inkluderar ett gäng lokala IPA och Pale Ale, liksom vin och alkoholfritt.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Edit okt -17: Har varit här igen och tycker det har blivit bättre. Det viktiga sitter där, men det finns ett par moment som skulle kunna förbättras relativt enkelt.

Vi var tre pers som testade tre olika rätter. Sällskapet åt en kyckling med fried roo... Visa hela »

God lunchburgare i en trevlig miljö.

Åt en burgarlunch på Ben & Sam's nyligen och tyckte väl att ansatsen var god, men att de har en bit kvar. Servicen var inte den bästa och då var vi ändå bara två sällskap i lokalen. Burgaren var ok men proportionerna var inte helt rätt,... Visa hela »

Bättre burgare än Flippin burger!! Herregud vad god! Ganska nyöppnat och det är väl bara en tidsfråga innan folk hittar hit! Bott i New York och deras burgare är definitivt i den klassen!!

Vi var där den 14 december efter en konsert i Emmanuelskyrkan. Min dotter, och hennes dotter som just sjungit i kyrkan. Min dotter hade rekommenderat restaurangen, och vi var lagom hungriga. Lokalen: härligt oregelbunden, med olika möblemang, etc, samt "fransk" touche. Pers... Visa hela »