Babel Deli

4,2
12 betyg
$
Libanesisk restaurang
Hemsida
Instagram
Babel Deli
4,2
12 betyg
Hemsida
Instagram

Sallader, meze och wraps, här kan man kombinera sin egen lunch eller middag utifrån ett gäng olika alternativ vid disken. Ett populärt lunchställe som funkar lika bra för vegetarianer som för köttälskare. Hitta en plats i den ljusa lokalen eller välj take away.

Föreslå ändringar

Recensioner av Babel Deli

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
13 mars 2018

Fantastiskt lunchställe! Det är det fler som tycker, så kl 12 är det svårt att få bord. Maten är fräsch och det går att variera alla rätter eller helt sätta ihop din egen. Man får mycket mat vilket alltid är uppskattat. Väldi... Visa hela »

Listad i: Lunch
22 nov. 2018

Mycket bra och prisvärd lunch. Jag brukar äta deras babel-meze, som är med lammkorv, kyckling, ytterligare någon korv, fetaost, falafel, röror, mm. 95 kr och man blir väldigt mätt.

13 mars 2018

Riktigt bra lunchställe. Stora portioner av väldigt god mat.

14 juni 2017

Grymt lunchställe! Rekommenderar rätten Porteinbomb

5 okt. 2015

Riktigt goda och fräscha falafel wraps som görs på beställning. Lokalen går i modern industri-stuk med turkosa accenter. Perfekt att ta med sig för lunch framför datorn.

31 maj 2015

Jag hamnar ofta för lunch på Babel deli och anledningen är enkel, deras olika meze rätter är riktigt bra. Kom inte precis vid lunchrusningen, då är både kön störande lång och det kan vara riktigt svårt att få sittplats.

10 dec. 2015

Ett säkert lunchkort! Brukar bli falafel- eller sötpotatiswrap som take away, men att sitta kvar är också trevligt (om det finns plats). Systemet med att beställa vid disken och vänta på sitt nummer är smidigt, räkna dock med väntetid under lunchru... Visa hela »

Listad i: Lunchställen
2 juli 2020

Gillat detta ställe i många år. Fräscht

8 okt. 2015

Goda vegetariska sallader. Rekommenderas!

4 juli 2019

God mat, men jag saknar tiden när de unga kvinnorna skötte det mesta. Numera är servicen inte lika proffsig, och det är ofta fel med beställningarna. Känns inte lika seriöst längre.

14 dec. 2015

Babel Delis Vegan Meze är ljuvligt god!

25 aug. 2021