Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Blekholmen

0,0
0 recensioner
Redigera Blekholmen
Blekholmen

Nöjespalats möter centralt belägna mötes- och eventlokaler här på Blekholmsterrassen i city. Bakom trafikerade innerstadspulsådror och järnvägsspår återfinns den lummiga terrassen sommartid intill kanalen som mynnar ut vid Stadshuset.

Luncherna är en riktig publikmagnet när solen skiner här, och de åtråvärda platserna på uteserveringen fylls snabbt. Köket serverar rediga portioner i budgetprisklassen. Inga större överraskningar när klassisk biff på planka kommer med bea och duchessepotatis. Men när varmrätterna kostar 109 kr kan man knappast klaga. Studentskivor och den unga publiken huserar gärna på restauranger där prisnivå och ljudnivå möts i förenad harmoni, likaså här på Blekholmen.

Förena nöje med nytta i en av de mest centralt belägna och annorlunda festlokalerna i stan. När andra krogar lider brist på utrymme och trängs vid trånga publikstråk, har Blekholmen valt en luftigare strategi. Här får du både utrymme och utsikt för en billigare penning.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Blekholmen!

Användarbilder på Blekholmen

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild