Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Blekholmen

0,0
0 recensioner
Redigera Blekholmen

Blekholmen

0,0
0 recensioner
Redigera Blekholmen
Blekholmen

Nöjespalats möter centralt belägna mötes- och eventlokaler här på Blekholmsterrassen i city. Bakom trafikerade innerstadspulsådror och järnvägsspår återfinns den lummiga terrassen sommartid intill kanalen som mynnar ut vid Stadshuset.

Luncherna är en riktig publikmagnet när solen skiner här, och de åtråvärda platserna på uteserveringen fylls snabbt. Köket serverar rediga portioner i budgetprisklassen. Inga större överraskningar när klassisk biff på planka kommer med bea och duchessepotatis. Men när varmrätterna kostar 109 kr kan man knappast klaga. Studentskivor och den unga publiken huserar gärna på restauranger där prisnivå och ljudnivå möts i förenad harmoni, likaså här på Blekholmen.

Förena nöje med nytta i en av de mest centralt belägna och annorlunda festlokalerna i stan. När andra krogar lider brist på utrymme och trängs vid trånga publikstråk, har Blekholmen valt en luftigare strategi. Här får du både utrymme och utsikt för en billigare penning.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
Bli den första att recensera Blekholmen!

Användarbilder på Blekholmen Visa alla

  • Lägg till bild