Styrelsen Bar & Bistro

4,0
25 betyg
Redigera Styrelsen Bar & Bistro

Styrelsen Bar & Bistro

4,0
25 betyg
Redigera Styrelsen Bar & Bistro

Det kontinentala kroghänget står i centrum på Styrelsen vid Kungsholmstorg. Här serveras sydeuropeisk husman vid sidan om vin och cocktails. Tänk avslappnat och livligt istället för stelt och opersonligt.

Känn dig som utomlands. Styrelsen är en kvarterskrog för alla tillfällen och typer av gäster. Ägarna kommer från Pastis i Gamla stan och har tagit med sig de franska influenserna till Kungsholmen. De franska vinerna samsas även med etiketter från flera andra länder såsom USA, Spanien och Italien. I samma anda erbjuder köket ambitiös husmanskost inspirerad av den sydeuropeiska matkulturen, men du hittar även inslag av svenska klassiker på menyn. Lunchen går i samma stuk.

Den ljusa lokalen är inredd med rottingstolar och mönstrade mattor, och det finns även en bardisk i marmor där man kan slå sig ner och ta ett glas eller köra en AW. För drinkarna står bartendern Anders "Hoffa" Sundberg, som tidigare har jobbat på ställen som Prinsen, Gondolen och Söders Hjärta.

Innergård med lounge
Under sommaren erbjuds även utehäng på Styrelsens undangömda innergård med plats för både bordsservering och loungeavdelning. Här vankas mat och drinkar i en sommaroas under bar himmel.

Användarbilder på Styrelsen Bar & Bistro Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Styrelsen Bar & Bistro av Marcus C.
  • Burrata och babysquids  – Bild från Styrelsen Bar & Bistro av Adam L.
  • Kroketter – Bild från Styrelsen Bar & Bistro av Adam L.
  • Ragu och tryffelrisotto – Bild från Styrelsen Bar & Bistro av Adam L.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
25 nov 2022

Riktigt bra! Genomgående trevlig service, god mat och mysig lokal. Extra bonus att deras pommes var de krispigaste jag ätit detta året! Vi provade deras charkbricka, ost croquetas, löksoppa, moules och toasten. Alla väldigt bra!

4 feb 2019

Den bästa charkbrickan jag har ätit. Kommer tillbaka för just den om och om igen, kan drömma om den lilla miniråbiffen som kommer till. Den stora råbiffen är såklart lika god den och vinerna är fantastiska. En underbar kvarterskrog som tar en till Pari... Visa hela »

10 maj 2015 · Uppdaterad

När jag gick till Styrelsen hade jag vissa förväntningar med tanke på att det var krögarna bakom Pastis som är en av mina favoriter sen länge. Förväntningarna uppfylldes, och faktiskt överträffade lite till och med.

Har varit här... Visa hela »

29 maj 2015

Grabbarna från min favvorestaurang Pastis har tillsammans öppnat denna underbara restaurang. Varmt och trevligt bemötande från första stund. Soft och avslappnad stämning i mysig miljö. Maten är precis som på Pastis relativt enkel utan konstigheter och... Visa hela »

19 sep 2020

Besök! Trevlig personal och god mat. Lyxigt men ändå jordnära. God mat, lagom dyrt!

20 apr 2019

Trots att namnet känns som en sunkig, kortlivad bar måste jag rekommendera att både äta och dricka här! Åt sparris och drack några drinkar, allt var till belåtenhet och personalen var ytterst fantastisk.

Listad i: Kungsholmen
28 feb 2019 · Uppdaterad

Riktigt bra kvarterskrog. Cirka 20 matplatser, så boka i tid om ni vill hit. Rekommenderas.

26 aug 2019

Riktigt fin kvarterskrog! Litet, mysigt och riktigt bra mat.

25 jun 2015

Väldigt liten och trevlig restaurang med bra mat och avslappnad miljö.

5 mar 2021

God mat. Grabbig stämning i personalen, lite machoaktigt. Tavlor med ”sensuella kvinnor” på toaletterna.

25 apr 2017

Schyst mat till bra priser.

28 jan 2016

Super-trevlig personal. Lunchen levde dessutom upp till förväntan och lite till... :)

9 aug 2019

Mysigt ställe och väldigt bra, personlig service! Bara några få caféplatser ute på trottoaren, men det finns en innergård som var härlig på kvällen. Gott, men inte helt billigt.

17 okt 2018

Fantastisk råbiff och risotto. Grym service. Mysig lokal.

1 apr 2022

Vi är supernöjda mycket tack vare personalen
Magnus och Sofia

15 feb 2019

Favorit kvarterskrog, kommer hit för att dricka gott vin och äta "rå-biff-dipp". På sommaren sitter jag på deras mysiga innegård!

28 jul 2019

Supertrevlig personal och fantastisk god mat

3 jun 2015

Hade en fantastisk kväll på styrelsen i går, grym mat, fantastikska drinkar och över grym servis

23 mar 2018

Trångt och maten inte bättre än andras.

18 nov 2016

Vilket härlig och mysig lokal. Bra mat och väldigt trevlig personal.

Sida 1 av 2

Så tycker pressen

4 av 6 · Nöjesguiden · 2016-08-16

“Servisen är uppmärksam och trevlig och det dröjer inte lång tid innan såväl bröd som två glas fatöl från Carnegiebryggeriet står på bordet.”