Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Styrelsen Bar & Bistro

4,0 • 20 recensioner
Styrelsen Bar & Bistro

Det kontinentala kroghänget står i centrum på Styrelsen på Kungsholmstorg. Här serveras sydeuropeisk husman tillsammans med vin och cocktails i marmorbaren. Tänk avslappnat och livligt istället för stelt och opersonligt.

Känn dig som utomlands. Styrelsen tänker stimmigt och opretentiöst; en kvarterskrog för alla tillfällen och typer av gäster. Ägarna kommer från Pastis i Gamla Stan och har tagit med sig kärleken till Frankrike till Kungsholmen, dock samsas de franska vinerna här även med etiketter från flera andra länder såsom USA, Spanien och Italien. I samma anda erbjuder köket ambitiös husmanskost inspirerad av den sydeuropeiska matkulturen, men du hittar även inslag av svenska klassiker på menyn, såväl till lunch som till middag. På lördagar serveras även à la carte-brunch med rätter som eggs benedict och råbiff.

Vid sidan om de vita dukarna och förgyllda speglarna inhyser Styrelsen även en fem meter lång bar i marmor, där cocktails varvas med en mängd barsnacks och mat i stil med paté och hemlagade chips med tryffelaioli. Här är tanken att man ska kunna äta en bit mat och ta något att dricka utan att känna sig rånad. För drinkarna står bartendern Anders "Hoffa" Sundberg, som tidigare har jobbat på ställen som Prinsen, Gondolen och Söders Hjärta.

Innergård med lounge
Under sommaren erbjuds även utehäng på Styrelsens undangömda innergård med plats för både bordsservering och loungeavdelning. Här vankas mat och drinkar i en sommaroas under bar himmel.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
4 feb 2019

Den bästa charkbrickan jag har ätit. Kommer tillbaka för just den om och om igen, kan drömma om den lilla miniråbiffen som kommer till. Den stora råbiffen är såklart lika god den och vinerna är fantastiska. En underbar kvarterskrog som tar en till Pari... Visa hela »

20 apr 2019

Trots att namnet känns som en sunkig, kortlivad bar måste jag rekommendera att både äta och dricka här! Åt sparris och drack några drinkar, allt var till belåtenhet och personalen var ytterst fantastisk.

Listad i: Kungsholmen
26 aug 2019

Riktigt fin kvarterskrog! Litet, mysigt och riktigt bra mat.

10 maj 2015 · Uppdaterad

När jag gick till Styrelsen hade jag vissa förväntningar med tanke på att det var krögarna bakom Pastis som är en av mina favoriter sen länge. Förväntningarna uppfylldes, och faktiskt överträffade lite till och med.

Har varit här... Visa hela »

28 feb 2019 · Uppdaterad

Riktigt bra kvarterskrog. Cirka 20 matplatser, så boka i tid om ni vill hit. Rekommenderas.

29 maj 2015

Grabbarna från min favvorestaurang Pastis har tillsammans öppnat denna underbara restaurang. Varmt och trevligt bemötande från första stund. Soft och avslappnad stämning i mysig miljö. Maten är precis som på Pastis relativt enkel utan konstigheter och... Visa hela »

9 aug 2019

Mysigt ställe och väldigt bra, personlig service! Bara några få caféplatser ute på trottoaren, men det finns en innergård som var härlig på kvällen. Gott, men inte helt billigt.

17 okt 2018

Fantastisk råbiff och risotto. Grym service. Mysig lokal.

28 jul 2019

Supertrevlig personal och fantastisk god mat

15 feb 2019

Favorit kvarterskrog, kommer hit för att dricka gott vin och äta "rå-biff-dipp". På sommaren sitter jag på deras mysiga innegård!

25 apr 2017

Schyst mat till bra priser.

25 jun 2015

Väldigt liten och trevlig restaurang med bra mat och avslappnad miljö.

23 mar 2018

Trångt och maten inte bättre än andras.

28 jan 2016

Super-trevlig personal. Lunchen levde dessutom upp till förväntan och lite till... :)

28 mar 2019

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Personalen var mycket trevlig och hjälpsam. Annars inte så bra: en 10-15 minut vänta på mer potatis (utan framsteg uppdateringar), medan fisken simmar i för mycket sås kyls, snål vin servering, mycket hög ljud nivå, inte mycket armbåge rum och... Visa hela »

18 nov 2016

Vilket härlig och mysig lokal. Bra mat och väldigt trevlig personal.

3 jun 2015

Hade en fantastisk kväll på styrelsen i går, grym mat, fantastikska drinkar och över grym servis

27 maj 2017

Var på styrelsen igår. Min man valde en råbiff som han bad att få lätthalstrad, han fick då till svar av en av kyparna att det gör vi inte på styrelsen... varför då undrar min man som arbetat inom restaurang branschen mer än 30år, d... Visa hela »

25 feb 2016

Läste om alla trevliga betyg och de uppfylldes. Verkligen prisvärt utan att kännas billigt, tvärtom!!!
Klassisk (Fransk) känsla på menyn och bra rekommendationer gör att denna intima mötesplats bör besökas.

16 nov 2016

Vi var två herrar som besökte restaurangen den 15 november, lokalen var halvfull och den är ju ganska liten i sig. bemötandet var underligt och någon som helst service eller intresse av den manliga servitören fanns inte, enbart intresserad och upptagen av datorn och s... Visa hela »

Så tycker pressen

4 av 6 · Nöjesguiden · 2016-08-16

“Servisen är uppmärksam och trevlig och det dröjer inte lång tid innan såväl bröd som två glas fatöl från Carnegiebryggeriet står på bordet.”