Villa Romana Kungsholmen

4,4
14 betyg
$$-$$$
Italiensk restaurang
Villa Romana
4,4
14 betyg

Med centralt läge på Kungsbroplan finner du den hemtrevliga restaurangen Trattoria Villa Romana, där man serverar sina italienska favoriter. Hit kan du komma för en afterwork med kollegorna, eller stanna hela kvällen och njuta av pasta, pizza, vin och den sydeuropeiska atmosfären.

På Trattoria Villa Romana har man tagit en bit av Italien och omvandlat till en intim restaurang på Kungsbron. Här hittar du bland annat hemgjord dagsfärsk pasta, vedugnsbakad pizza samt fisk och kött av hög kvalitet. Njut av klassiker som pasta carbonara och funghi samt deras egna specialkomponerade rätter. Avrunda med en traditionell tiramisu, eller varför inte testa en nutellapizza? På vardagar serveras lunchmenyn med italienska lunchrätter. Här sitter du i en rustik miljö med råa tegelväggar, industriella lampor och mängder av levande ljus som skapar en romantisk atmosfär.

Varje måndag till fredag vankas det afterwork då du kan ta med dig kollegorna och runda av dagen tillsammans. Då erbjuds det särskilt snälla AW-priser på både mat och dryck som gör det plånboksvänligt att slinka förbi efter jobbet. Inled kvällen med en aperol spritz, på italienskt vis.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,4
14

Recensioner av Villa Romana

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

JÄTTEgoda pizzor, outstandning verkligen.

Är du ute efter en god pasta och mycket mat är detta rätt ställe! Ta gärna in lite chark & pizza att dela på till förrätt.
Mysig restaurang, god hemlagad pasta och ni kommer garanterat bli mätta.

Gick dit för det såg trevligt ut... Tyvärr lever maten inte upp till utseendet, en tråkig översaltad caesarsallad med en kyckling som kändes tvivelaktig.

En lasagne där pastan är grynig och överkokt och proportionalitet mellan ragu och pasta ä...

Dålig Personal bord bokat men mitt i maten ska vi flytta oss för det kom in ett större sällskap så de behövde vårt bord det som skulle vara en trevlig middag blev det motsatta. Fy aldrig mer denna restaurang !!!!

Testade nya Trattoria Villa Romana på Kungsbroplan en lördagskväll.
Hade hoppats på en god tryffelpasta men blev besviken, den var fattig. Även min snubbe var missnöjd med sin pasta med oxfilé som också saknade finess. Men känns endå som a...

MAGISK italiensk restaurang med oklanderlig service! Fantastiskt goda förrätter, pizzor, pastor, kött och fiskrätter, efterrätter samt drycker. Kan särskilt rekommendera svamppastan samt oxfilén. Vansinnigt gott och trevligt!

Jag besökte restaurangen med en vän på deras à la carte i torsdags och vi va supernöjda. Ett trevligt o välkomnande bemötande och från att vi satte oss och tills det var dags att betala kände vi aldrig oss bortglömda. Vi beställde en kalvsch...

Väldigt god mat och bra service

Grymt bra klockren pizza

Väldigt gott. Mysig miljö och centralt i Kungsholmen.

Wow vilken mat! Ätit både pizza och pasta flera gånger och smakar riktigt gott. Bra Och trevlig service, kommer definitivt tillbaka.

Vällagad mat. Pizzan smakade precis som i Napoli. Rekommenderas varmt.

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

En av de bästa pizzorna vi ätit.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,4
14

Representerar du Villa Romana Kungsholmen?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Villa Romana Kungsholmen?

På Villa Romana Kungsholmen serveras bland annat:

  • Italienskt
  • Pizza
  • Pasta

Vad kostar det att äta på Villa Romana Kungsholmen?

Villa Romana Kungsholmen ligger i prisklassen Mellanklass ($$$)/Undre mellanklass ($$).

Serverar Villa Romana Kungsholmen lunch?

Ja, Villa Romana har lunchserveringar.

Är Villa Romana Kungsholmen barnvänligt?

Ja, vi har kategoriserat Villa Romana som en restaurang som passar att ta med sig barnen till.

Kan man beställa take away från Villa Romana Kungsholmen?

Ja, du kan beställa mat för avhämtning från Villa Romana. De erbjuder take away-alternativ så att du kan ta med maten hem eller till picknicken.

Var ligger Villa Romana Kungsholmen?

Villa Romana Kungsholmen ligger på Kungsbroplan 1, 112 26, Kungsholmen. I närheten ligger Rådhuset T-bana, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Rådhuset (ca 200m).