Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Brasserie Deck

3,7
3 betyg
Redigera Brasserie Deck

Brasserie Deck ligger precis intill vattnet i Liljeholmskajen och har 130 sittplatser, varav 30 på uteserveringen. Menyn består av en blandning av ett svenskt och franskt kök. Hit vill man locka familjer, turister och människor som arbetar i området.

De kallar sig själva Liljeholmskajens nya kvarterskrog, och av allt att tyda har de inte fel. Detta moderna brasseri har som ambition att skapa en avslappnad samlingsplats vare sig du bor lokalt eller ej. En livlig mötesplats där alla gäster på ett naturligt sätt kan slinka in för att äta middag eller ta en drink, inrett som ett franskt brasseri med matsal och bar.

Brasserie Deck ligger på kajen med utsikt över Årstaviken. Här befinner du dig nära vattnet, med en familjär och gemytlig känsla av folk som kommer och går. Små och stora sällskap, ett par på dejt, en familjemiddag eller någon som tar ett glas på väg hem från jobbet.

Menyn grundar sig i modern matlagning med råvarorna i fokus. Restaurangen arbetar främst med lokala leverantörer och all mat tillagas från grunden. Rätterna passar olika tillfällen, om det så är en tisdag när man helt enkelt inte orkar laga något hemma eller en fredag när man vill unna sig något extra. Alla passionerade kockar leds av David Eriksson och Jerker Arnesson, som har som ambition att besöket ska bli något minnesvärt.

Råbiff, högrevsburgare, köttbullar, grillat och fisk är exempel på sådant du kan äta här och i baren skakas drinkar, endast ett stenkast från Södermalm.

Användarbilder på Brasserie Deck Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Brasserie Deck av Catrin M.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
25 jul 2021

Just nu serverar det bara middag men kommer även servera frukost och lunch. Anar att det kommer bli en supernice uteservering vid vattnet😍. Jag blev positivt överraskad, god mat, bra service och snyggt inredd lokal. Tycker helt klart värt ett besök, om du är i närheten.

9 maj 2022

8 jan 2022

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.