Brasserie Deck

4,0
4 betyg
$$
Restaurang
Bar
Brasserie Deck
4,0
4 betyg

Brasserie Deck ligger precis intill vattnet i Liljeholmskajen och har 130 sittplatser, varav 30 på uteserveringen. Menyn består av en blandning av ett svenskt och franskt kök. Hit vill man locka familjer, turister och människor som arbetar i området.

De kallar sig själva Liljeholmskajens nya kvarterskrog, och av allt att tyda har de inte fel. Detta moderna brasseri har som ambition att skapa en avslappnad samlingsplats vare sig du bor lokalt eller ej. En livlig mötesplats där alla gäster på ett naturligt sätt kan slinka in för att äta middag eller ta en drink, inrett som ett franskt brasseri med matsal och bar.

Brasserie Deck ligger på kajen med utsikt över Årstaviken. Här befinner du dig nära vattnet, med en familjär och gemytlig känsla av folk som kommer och går. Små och stora sällskap, ett par på dejt, en familjemiddag eller någon som tar ett glas på väg hem från jobbet.

Menyn grundar sig i modern matlagning med råvarorna i fokus. Restaurangen arbetar främst med lokala leverantörer och all mat tillagas från grunden. Rätterna passar olika tillfällen, om det så är en tisdag när man helt enkelt inte orkar laga något hemma eller en fredag när man vill unna sig något extra. Alla passionerade kockar leds av David Eriksson och Jerker Arnesson, som har som ambition att besöket ska bli något minnesvärt.

Råbiff, högrevsburgare, köttbullar, grillat och fisk är exempel på sådant du kan äta här och i baren skakas drinkar, endast ett stenkast från Södermalm.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Brasserie Deck Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
4

Recensioner av Brasserie Deck

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Hej, vi bokade bord för tio personer tre timmar innan ankomst. Ett spontan 23 års kalas. Personalen hanterade vårt stora sällskap med bravur. Alla fick sin mat samtidigt. Väldigt bra kommunikation. Otroligt bra service, god mat och härlig miljö.

Just nu serverar det bara middag men kommer även servera frukost och lunch. Anar att det kommer bli en supernice uteservering vid vattnet😍. Jag blev positivt överraskad, god mat, bra service och snyggt inredd lokal. Tycker helt klart värt ett besök, om du är i närheten.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
4

Representerar du Brasserie Deck?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Brasserie Deck?

På Brasserie Deck serveras bland annat:

  • Svenskt
  • Franskt
  • Europeiskt
  • Husmanskost

Vilken typ av bar är Brasserie Deck?

Vi har klassificerat Brasserie Deck som:

  • Cocktailbar

Vad kostar det att äta på Brasserie Deck?

Brasserie Deck ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$).

Har Brasserie Deck uteservering?

Ja, Brasserie Deck har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du njuter av en öl, ett glas vin eller en drink.

Är Brasserie Deck barnvänligt?

Ja, vi har kategoriserat Brasserie Deck som en restaurang som passar att ta med sig barnen till.

Var ligger Brasserie Deck?

Brasserie Deck ligger på Sjövikskajen 50-52, 117 57, Hägersten-Liljeholmen. Närmsta tunnelbana är Liljeholmen (ca 800m).