Loopen

3,2
9 betyg
$$
Restaurang
Bar
Loopen
3,2
9 betyg

På bryggan under Liljeholmsbron hittar du denna sommaröppna restaurang och bar med palmer och karibiska vibbar. Här serveras svenska klassiker till lunch och middag, och i dryckesväg kan man bland annat svalka sig med en västindisk öl. Loopen arrangerar även events såsom AW och livemusik.

Loopen öppnade 1975 och har sedan dess varit ett populärt sommartillhåll med soligt läge precis vid vattnet i Hornstulls strand. Här kan man äta, ta en kaffe i solen eller svalka sig med en drink, eller varför inte både och. På menyn hittar du svenska klassiker som skagen, sill och köttbullar, men även lite mer medelhavsinfluerade smaker. Välj en varmrätt, smörgås, sallad eller bara lite snacks att knapra på. För de minsta finns en barnmeny med köttbullar, korv och pannkakor.

Utöver att palmerna för tankarna till sydligare breddgrader, är Loopen även importör av västindiskt öl. Carib är en ljus lager som har bryggts på Trinidad sedan 1950-talet och som ofta förknippas med sommar, sol och party. Förutom Carib bjuder dryckesmenyn på ett brett urval av olika ölsorter, vin, drinkar och alkoholfria alternativ. För dig som är sugen på lite extra festlig stämning arrangerar Loopen olika events som AW-kvällar, livemusik och dj:s. Varje vardag under sommarsäsongen firas happy hour kl 15-17, med extra schyssta priser i baren.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,2
9

Recensioner av Loopen

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

9/6-2024, På 🇪🇺-valdagen!
Det tog mig inte många steg innan jag hittar ett spännande ställe att slå sig ner! Wow vad stor den var när man kom till platsen😍

Var tvungen att njuta detta med en 🍹aperol, passande efter en gelato/glassen innan!

Så...

Har hängt på Loopen Marina under herrans många år nu - sommartid - och det är fortfarande ett av stans bästa häng för chill.

Reggae, latin, en Carib eller tre (flashback till Tobago) och Ekens lägsta påslag på en flaska Bollinger ä...

Läget är mysigt precis vid vattnet och en varm och solig sommar dag så sitter man gärna där med ett glas rosé i handen. Maten smakar gott men inget fantastiskt. Då det är många båtar som åker precis intill så kan de bli svajigt av v...

Något välbehövligt i hornstull där solen ligger på hela dagen. Riktigt trevligt hak!

Hög potential men det känns inte som man utnyttjar lokalen och läget. Lite taffligt på något sätt.

''An average Joe fancy pants-place'' Så fick jag det här stället beskrivet för mig innan jag styrde min kosa dit. Väl där kom känslorna över mig, känslor i kroppen. Jag visste inte vad jag ville ha innan stället berättade de...

En femma för läget en tvåa för servicen. Maten är en trea men det är underbart att sitta här...

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

BEWARE TOURISTS , WE HAD OUR BICYCLE STOLEN FROM OUTSIDE THIS BAR IN BROAD DAYLIGHT

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,2
9

Representerar du Loopen?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vad kostar det att äta på Loopen?

Loopen ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$).

Vilken typ av mat serveras på Loopen?

På Loopen serveras bland annat:

  • Medelhavet
  • Svenskt
  • Europeiskt
  • Karibiskt

Har Loopen uteservering?

Ja, Loopen har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du njuter av en öl, ett glas vin eller en drink.

Är Loopen barnvänligt?

Ja, vi har kategoriserat Loopen som en restaurang som passar att ta med sig barnen till.

Serverar Loopen lunch?

Ja, Loopen har lunchserveringar.

Var ligger Loopen?

Loopen ligger på Hornstulls Strand 6, Södermalm, Hornstull. I närheten ligger Hornstulls strand, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Hornstull (ca 250m).