Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Bankomat Seaside

3,3
3 betyg
Redigera Bankomat Seaside

Vid Sjövikskajen hittas Bankomat Seaside, en modern kvarterskrog med familjär stämning och utsikt över Årstaviken. Här kan man titta ut över vattnet medan man äter lunch eller middag eller tar en drink i baren. På sommaren kan man placera sig på restaurangens uteservering med sol.

Under kvällstid serveras här klassiker som högrevsburgare och oxfilé provençale medan lunchen går mer i husmansstuk. Varje vecka finns flera alternativ av dagens med vegetariskt, kött, fisk och pasta som alternativ. På helgerna bjuder man in till brunch med både små och stora à la carte-rätter, som club sandwich, fattiga riddare och cheeseburgare.

BankOmat Seaside ligger i området kring Liljeholmskajen som tillhör stadsdelarna Marievik, Årstadal och Liljeholmen. Restaurangen har ett unikt läge nere vid kajkanten med fin sjöutsikt över Årstaviken, vilket blir ett perfekt färdmål för en mysig promenad. Under sommarsäsongen finns en uteservering där solen ligger på under eftermiddag och kväll.

Restaurangen kan även abonneras för privata evenemang som fest, bröllop eller företagsevent.

Se även Bankomat Hornsberg

Användarbilder på Bankomat Seaside Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Bankomat Seaside av Catrin M.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
24 maj 2021

Bankomat på Liljeholmskajen har lanserat en ny söndagsmacka. De har en ny varje helg. Vi testade helgens macka och blev så galet besvikna. Det var en gigantisk stor toast utan finess med alldeles för mycket dijon. Vissa tillfällen gjorde det ont i näsan för det v... Visa hela »

12 jul 2018

Har bara ätit lunch här vilket jag absolut rekomenderar. Flera bra dagens lunch-alternativ inkl generös salladsbuffé för strax över hundringen. Plus för en trevlig och tillmötesgående personal och förstås den härliga uteserveringen.

30 nov 2021

Det finns recensioner som har filtrerats bort frÄn totalbetyget, dÄ de pÄ nÄgot sÀtt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

20 feb 2018

⭐⭐⭐⭐⭐

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.