Bryggans Kök & Bar

5,0
3 betyg
$$
Svensk restaurang
Bryggans Kök & Bar
5,0
3 betyg

Menyn på Bryggans Kök & Bar tar dig med på en resa genom det svenska och internationella köket. Restaurangen med utsikt över Hammarbysjön håller öppet för middagar under veckans alla dagar, och till detta serverar man gärna ett glas vin eller en drink att sippa på.

Svensk och internationell mat tillagad med kärlek utlovas på Bryggans Kök & Bar, den välkomnande kvarterskrogen på kajen vid Norra Hammarbyhamnen. Med modern kökskonst i fokus trollar kockarna fram rätter med favoriter från både det svenska och sydeuropeiska köket. Upplägget är det klassiska förrätt-huvudrätt-efterrätt, men hit kan man komma för bara ett glas, en förrätt eller slå sig ner för en helkväll med vänner och familj. På menyn står rätter med såväl kött som fisk och skaldjur.

Den pampiga restaurangen med utsikt över Hammarbysjön har inspirerats av det sjönära läget och är inredd med marina inslag. Här harmoniserar trägolv, stolar i skinn, träpanel på väggarna och tack vare det öppna köket kan man se på när maten tillagas. Hit välkomnar Bryggans Kök & Bar sällskap veckan lång – sommartid kan man även slå sig ner på uteserveringen och känna sjöbrisen medan man smuttar på en drink.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Bryggans Kök & Bar Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
3

Recensioner av Bryggans Kök & Bar

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Nya ägare, jättemysig stämning och fint mottagande, vi fick även ha med lilla hunden. Alla i familjen supernöjda med maten, själv hade jag gärna sett lite fler vegetariska alternativ, men ger en femma för att uppmuntra till det :) Mycket prisvärt, snyggt...

Mysig restaurang med trevlig och go personal där maten är 10/10

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
3

Representerar du Bryggans Kök & Bar?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Bryggans Kök & Bar?

På Bryggans Kök & Bar serveras bland annat:

  • Svenskt
  • Europeiskt

Vilken typ av bar är Bryggans Kök & Bar?

Vi har klassificerat Bryggans Kök & Bar som:

  • Ölbar
  • Vinbar

Vad kostar det att äta på Bryggans Kök & Bar?

Bryggans Kök & Bar ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$).

Har Bryggans Kök & Bar uteservering?

Ja, Bryggans Kök & Bar har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du äter eller tar en drink.

Var ligger Bryggans Kök & Bar?

Bryggans Kök & Bar ligger på Tegelviksgatan 85, 116 47, Södermalm. I närheten ligger Vitabergsparken.