Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Nya Carnegiebryggeriet

3,3
6 recensioner
Nya Carnegiebryggeriet

Ett stenkast från platsen där Sickla kanal mynnar ut i Hammarbysjön ligger Nya Carnegiebryggeriet. Som namnet avslöjar står ölkultur och ölkunskap i fokus här. Nya Carnegiebryggeriet är nämligen ett samarbete mellan Carlsberg Sverige och Brooklyn Brewery, och har dessutom hundraåriga rötter i Carnegie Porter, Sveriges äldsta idag levande varumärke.

Användarbilder på Nya Carnegiebryggeriet Visa alla

  • Lägg till bild
  • Egg Benedict, på helgbrunchen på uteserveringen – Bild från Nya Carnegiebryggeriet av Peter B.
  • Stans bästa Bookmaker Toast – Bild från Nya Carnegiebryggeriet av Peter B.
  • Semmelöl med semla på Semmeldagen 2019 – Bild från Nya Carnegiebryggeriet av Peter B.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
5 mar 2019

Stockholms bästa lokala bryggeri. Stor bar och magisk mat. Bookmaker Toasten så bra så vi beställde in en till. På sommaren stor uteserveringsterrass precis vid vattnet. Events vid 4:de juli, Semmeldagen, St Patricks Day m.m. Väl värt omvägen från sta... Visa hela »

21 jan 2019

Ej käkat i restaurangen men det har a la carte middag . Ibland även brunch
Men jag har däremot varit på flera av deras event, bl.a. 4th of july, halloween och några till. Bra tryck, maten under eventen är ibland bra ibland inte men det är så mycket folk... Visa hela »

Listad i: Uteservering
23 mar 2019

Upplevt både öl och mat i gott sällskap. I ärlighetens namn så är det ölen du går hit för, men gillar du öl är det absolut ett ställe som du måste besöka. Trevlig personal och ett bra utbud.

4 jun 2018

Älskar Carnegie! Perfekt för Aw i solen. Grym öl och trevlig personal. Mysigt att titta ut över vattnet i Sjöstan.

22 maj 2014

Jag vill ge en femma för passion men det vore inte ärligt ännu.
Det här stället har alla möjligheter att bli en guldgruva och ett ställe att vallfärda till men det är en bit kvar.

Som Sjöstadsbo har jag längtat efter öppning se... Visa hela »

2 aug 2019

Som dansk gör det ont att konstatera att en dansk national stolthet som Carlsberg är involverat i en så sorglig historie som Nya Carnegiebryggeriet ”probably the worst restaurant in the world” är vår upplevelse efter kvällens besök.
Långa vä... Visa hela »

Svar från Nya Carnegiebryggeriet

Hej, så otroligt tråkigt att höra att du är missnöjd med ditt besök hos oss. Vi strävar alltid efter att alla våra besökare ska ha en härlig upplevelse när dom besöker bryggeriet och det känns väldigt tråkigt att vi inte har levt upp till era förväntningar. Vi vill gärna komma i kontakt med dig så att vi kan hitta ett sätt att gottgöra er. Hör gärna av dig till oss på info@nyacarnegiebryggeriet.se.