Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Caliente Tapas Bar Mall of Scandinavia

2,3
7 recensioner

Caliente Tapas Bar Mall of Scandinavia

2,3
7 recensioner

Användarbilder på Caliente Tapas Bar Mall of Scandinavia Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Caliente Tapas Bar Mall of Scandinavia av Adam L.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
18 dec 2017 · Uppdaterad

Trots ful inredning, orutinerad personal och långt ifrån några smaksensationer är det svårt att inte gilla Caliente. Det är enkelt och gott. Favoriterna är de vitlöksdränkta champinjonerna och quesadillasen. Kroketterna var en besvikelse dock och kö... Visa hela »

12 aug 2020

Maten är god, helt ok ställe men servicen är under all kritik. Jag och min pojkvän beställde mat, satt o pratade i över en timme, men maten kom aldrig, visade sig att de hade glömt bort oss. Vi kompenserades med en varsin gratis dricka, men det förstörde... Visa hela »

23 feb 2020

Quiero comida caliente! Det får jag inte på Caliente, Mall of Scandinavia. Då jag sa till, förklarade de, att om jag vill ha varma dadlar inlindade i bacon blir de brända, friterad ost spricker. Med andra ord menar de att de INTE kan ge mig dessa två rätter var... Visa hela »

4 dec 2019

God mat men servicen var så dålig att jag aldrig kommer gå tillbaka dit. Caliente på restaurangerna i innerstan har mycket bättre service.

Vi fick be om bröd två gånger innan det kom,
Sen väntade vi i 20min på att få bestä... Visa hela »

7 jan 2018

God mat, men tyvärr är servicen inte på topp. Fick säga till om menyn och därfefter en längre stund fick vi påkalla att vi ville beställa. Maten kom före drickan!! Ingen kom och frågade om vi ville ha något mer dricka eller dessert.

13 mar 2016

Hela familjen älskar Caliente, bra mat, trelvig personal och bra service. Har blivit ett måste minst en gång i månaden.

28 dec 2015

Var där kl.14.50 idag (en vanlig dag). Fick vänta fram till kl. 15.00, då köket var stängt mellan 14.30-15.00 (?). När jag väl fick komma in gick beställningen ganska fort, men efter 40 minuter hade jag inte sett en enda tallrik komma ut från köket... Visa hela »