Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Carotte Konserthuset

4,4
7 betyg
Redigera Carotte Konserthuset

På Carotte i Konserthuset kan du kombinera ditt konsertbesök med mat och dryck. Här serveras bland annat ett brett urval av matiga sallader från salladsbaren, grillade smörgåsar och mustiga soppor. Hit kan du komma på lunch, eftermiddagsfika eller en afterwork med kollegorna.

Det är inte bara i samband med konserter som du kan göra ett besök på Carotte. Här kan du unna dig en lunch med en kollega, ett glas bubbel och charkbricka efter jobbet. Du hittar alltid sallader, grillade smörgåsar, pajer, soppor och räkmacka på menyn. Man satsar särskilt på spännande sallader, även som take away för de dagar som du är på språng.

Restaurangen är luftigt inredd med färgstarka, konstprydda väggar och med flera sitthörnor som passar alla olika tillfällen. Soffor för mysiga fikastunder, upplysta bord för när du behöver jobba och intima fåtöljer perfekta för ett glas vin. Restaurangens öppna inredning gör det möjligt att anpassa möbleringen efter varje situation.

Vill du ställa till med fest eller ett evenemang kan du abonnera Konserthusets anrika salar, komplett med mat, dryck och personal, så att du kan luta dig tillbaka och njuta av festligheterna. Carotte har dessutom lång erfarenhet av catering, och hjälper dig gärna med din kommande tillställning.

Se även Carotte Catering, Restaurang Sumlen, Café Valfrid

Användarbilder på Carotte Konserthuset Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Carotte Konserthuset av Catrin M.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
31 aug 2022

Dagens lunch på Carotte, restaurangen ligger i konserthuset.
Maten var god men blev inte mätt och lite högre lunchpris. I priset får du dock bröd och kaffe. Mysig och lugn lokal att äta lunch i. Hört att deras soppor ska var väldigt goda, tänker att... Visa hela »

27 okt 2020

Alltid jättegod mat, fräscht och supertrevlig personal.

20 okt 2020

Fin fin liten guldklimp med god mat och inredning :) Härligt alternativ till alla snabbmatskedjor runt omkring. Fler besök blir det!

20 okt 2020

Supertrevlig lokal perfekt för AW och Lunch! Vi satt ett stort sällskap och avnjöt en lyckad vecka på jobbet och fick fantastisk service!

20 okt 2020

Äntligen ett mysigt och trevligt ställe!!

19 okt 2020

Otroligt fin service och bra mat!

19 okt 2020

Grym mat & service!