Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Smak

4,1 • 15 recensioner

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
22 dec 2014

Wow! Smaks koncept är väldigt originellt, maten är spännande och inredningen bland det snyggaste till och med F12-gruppen har gjort.

När man kommer till Smak har man egentligen ingen aning om vad som väntar på menyn. Alla de 4 gånger jag har varit... Visa hela »

Listad i: Favoriter
28 feb 2019

Snygg restaurang som kör smårätter och matchar med ett litet glas vin till varje rätt. Imponerande!

21 dec 2018

Mycket trevlig ställe med goda mat.
Ny upplevelse;)

31 maj 2015

Kan inte komma på något som gör att Smak inte ska få en femma. Hög klass rakt igenom.

29 apr 2016

Lite finare, lite annorlunda, bra mat och intressanta smakkombinationer på ett intressant sätt. Kul att testa en gång men inte ett ställe jag återvänder till, sorry.

30 mar 2019

Så gott, min favorit är chili!

Listad i: Restauranger
21 mar 2015

Jag har besökt smak vid 3 olika tillfällen och alltid gått där ifrån mer än nöjd. Jag älskar hela konceptet med att man bygger en rätt där en smak är i fokus. Sen väljer man 4-5 rätter så att man får smaka lite av varje. Visa hela »

Listad i: Favoriter!
1 jun 2015

Klockrent ställe för många typer av tillfällen. Grym inredning, bra service, skön atmosfär och framför allt en rolig matupplevelse eftersom sättet man beställer rätterna på är väldigt annorlunda. Varje rätt har en en smak i foku... Visa hela »

31 maj 2015

Jag kan varmt rekommendera alla att gå till Smak!! Ballt koncept och middagen blir mer av en upplevelse. Utmana dina "traditionella" val genom att iallafall ta en rätt med en smak du inte provat tidigare. Jag gillar både konceptet att du väljer rätter efter smak... Visa hela »

8 jul 2015 · Uppdaterad

Mycket trevlig restaurang som erbjuder god mat med varierande rätter. Minus för middagspriserna som är lite för höga.

Som lunchställe en favorit.

22 sep 2016

Bra mat. Lite liten meny men supergott

23 feb 2016

Underbart! Smak har definitivt valt rätt namn på sin restaurang. Bara varit där en gång, ser fram emot att testa igen.

13 feb 2017

6 av 7 i vårat sällskap blev magsjuka efter att ha ätit där den 11/2. Vilket jag inte ser som en slump då det är det enda vi hade gemensamt. Självklart har restaurangen inte brustit i sina rutiner och inte fått några andra klagomål den dagen, vi... Visa hela »

8 mar 2016

Väldigt bra lunch
höga förväntningar som väl infriades. God dagens, trevligt bemötande och snyggt ställe. Längesen jag var där. Inspirerade till nya besök.

8 nov 2015

Jättebesviken. Smakerna sitter inte alls, smakar faktiskt ingenting. Trist. Varit här till och från i 14 år och alltid gått härifrån med ett leende på läpparna undantaget igår. Trevlig servitris dock, lagom nonchalant.