Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Smak

4,0
23 betyg
Redigera Smak

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
22 dec 2014 · Uppdaterad

Edit 2021: Nu har det gått 7 år sedan jag skrev min recension nedan och jag var här igen för första gången på säkert lika många år. Och tack och lov har de nästan inte ändrat någonting. Konceptet är precis detsamma, skillna... Visa hela »

Listad i: Favoriter ⭐️
17 mar 2020

Var här med ett gäng kompisar. Bra då man får välja och komponera ihop sin egen avsmakningsmeny. Det är kul koncept samtidigt som jag kan tycka att det är kul att alla äter samma mat i en servering för då kan de bli bra diskussion kring maten. ... Visa hela »

31 maj 2015

Kan inte komma på något som gör att Smak inte ska få en femma. Hög klass rakt igenom.

9 nov 2020

Alltså Wow. Vilken mat. Vilken trevlig personal. Rekomenderas verkligen!

7 feb 2020

Första gången på Smak blev det lunch. Vi hade bokat vid öppning 11.30 och det var redan kö utanför, så bordsbokning behövs även vid lunch.
Snabb, rapp och vänlig service rakt igenom. Själv åt jag en Vichyssoise med smetana som var... Visa hela »

2 jan 2020

Överhajpat. Inte särskilt imponerad. 1 av tre rätter var riktigt spännande med en komposition som var riktigt cool! Smaker, texturer, färger, harmoniserade verkligen! De övriga var verkligen ingenting att hurra för.. Efterrätten var verkligen fresh och god!

28 feb 2019 · Uppdaterad

Snygg, stor, lyxig restaurang som kör smårätter och matchar med ett litet glas vin till varje rätt. Imponerande! Rekommenderas varmt! Ligger lite undanskymt från Sveavägen.

21 mar 2015

Jag har besökt smak vid 3 olika tillfällen och alltid gått där ifrån mer än nöjd. Jag älskar hela konceptet med att man bygger en rätt där en smak är i fokus. Sen väljer man 4-5 rätter så att man får smaka lite av varje. Visa hela »

Listad i: Favoriter!
29 apr 2016

Lite finare, lite annorlunda, bra mat och intressanta smakkombinationer på ett intressant sätt. Kul att testa en gång men inte ett ställe jag återvänder till, sorry.

6 dec 2019

I goda vänners sällskap gick vi all in på 7 rätter och tillhörande dryck. Maten var helt briljant och de flesta rätterna var toppklass i mitt tycke. Servicen var mycket trevlig och lättsam.
Toppenkväll!

22 maj 2022

Inkompetent personal och organisering av restaurangen. God men klart överprisad mat. Otrevligt bemötande.

1 jun 2015

Klockrent ställe för många typer av tillfällen. Grym inredning, bra service, skön atmosfär och framför allt en rolig matupplevelse eftersom sättet man beställer rätterna på är väldigt annorlunda. Varje rätt har en en smak i foku... Visa hela »

21 dec 2018

Mycket trevlig ställe med goda mat.
Ny upplevelse;)

31 maj 2015

Jag kan varmt rekommendera alla att gå till Smak!! Ballt koncept och middagen blir mer av en upplevelse. Utmana dina "traditionella" val genom att iallafall ta en rätt med en smak du inte provat tidigare. Jag gillar både konceptet att du väljer rätter efter smak... Visa hela »

8 jul 2015 · Uppdaterad

Mycket trevlig restaurang som erbjuder god mat med varierande rätter. Minus för middagspriserna som är lite för höga.

Som lunchställe en favorit.

30 mar 2019

Så gott, min favorit är chili!

Listad i: Restauranger
22 sep 2016

Bra mat. Lite liten meny men supergott

23 feb 2016

Underbart! Smak har definitivt valt rätt namn på sin restaurang. Bara varit där en gång, ser fram emot att testa igen.

8 mar 2016

Väldigt bra lunch
höga förväntningar som väl infriades. God dagens, trevligt bemötande och snyggt ställe. Längesen jag var där. Inspirerade till nya besök.

13 feb 2017

6 av 7 i vårat sällskap blev magsjuka efter att ha ätit där den 11/2. Vilket jag inte ser som en slump då det är det enda vi hade gemensamt. Självklart har restaurangen inte brustit i sina rutiner och inte fått några andra klagomål den dagen, vi... Visa hela »

Sida 1 av 2

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.