Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Smak

3,9 • 12 recensioner
Smak

Med internationella förtecken bjuder Smak på ett helt eget smakkoncept som lockar och sätter agendan för kvällen. Slå dig ner i händelserik och skönt designad miljö där varje smak har sin egen smårätt - du bestämmer vad som lockar mest och komponerar din egen avsmakningsmeny med papper och penna.

F12-gruppens ställen:
Kött & Fiskbaren
Miss Voon
Smak
Publico
Vigårda Barbeque

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Adam L.
Fredrik F.

Klockrent ställe för många typer av tillfällen. Grym inredning, bra service, skön atmosfär och framför allt en rolig matupplevelse eftersom sättet man beställer rätterna på är väldigt annorlunda. Varje rätt har en en smak i foku... Visa hela »

Camilla A.

Jag kan varmt rekommendera alla att gå till Smak!! Ballt koncept och middagen blir mer av en upplevelse. Utmana dina "traditionella" val genom att iallafall ta en rätt med en smak du inte provat tidigare. Jag gillar både konceptet att du väljer rätter efter smak... Visa hela »

Fredrik J.
Malin S.
Gustav L.

Mycket trevlig restaurang som erbjuder en god mat och varierande rätter. Minus för priset som är lite för högt.

Stampe X.

Bra mat. Lite liten meny men supergott

Johanna S.

6 av 7 i vårat sällskap blev magsjuka efter att ha ätit där den 11/2. Vilket jag inte ser som en slump då det är det enda vi hade gemensamt. Självklart har restaurangen inte brustit i sina rutiner och inte fått några andra klagomål den dagen, vi... Visa hela »

Enrico R.

Underbart! Smak har definitivt valt rätt namn på sin restaurang. Bara varit där en gång, ser fram emot att testa igen.

Jan L.

Väldigt bra lunch

höga förväntningar som väl infriades. God dagens, trevligt bemötande och snyggt ställe. Längesen jag var där. Inspirerade till nya besök.

Martin S.

Jättebesviken. Smakerna sitter inte alls, smakar faktiskt ingenting. Trist. Varit här till och från i 14 år och alltid gått härifrån med ett leende på läpparna undantaget igår. Trevlig servitris dock, lagom nonchalant.

Magnus Å.

Lite finare, lite annorlunda, bra mat och intressanta smakkombinationer på ett intressant sätt. Kul att testa en gång men inte ett ställe jag återvänder till, sorry.