Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

CHiÔi

3,0
4 betyg
Redigera CHiÔi

Traditionell vietnamesisk mat i kombination med en urban och modern miljö skapar denna mötesplats på Mäster Samuelsgatan. CHiÔi bjuder på en kulinarisk resa genom Vietnam med rätter att dela på, men hit går det även bra att komma för att dricka drinkar och ta en afterwork.

I rymliga lokaler mitt i city öppnar sig CHiÔi, som har tagit med sig en bit av Vietnam till Mäster Samuelsgatan. Här serveras rätter att dela runt bordet – på traditionellt vietnamesiskt vis – men du hittar även varmrätter som nudelsoppan pho och vietnamesisk rispannkaka på menyn. En middag på CHiÔi ska ta dig på en resa genom Vietnam, från risfälten i norr till hamnarna i syd. Namnet, som uttalas "chee-oy", motsvarar engelskans "hey sister" och är ett populärt uttryck bland vietnamesiska systrar, mödrar och döttrar som står bakom den vietnamesiska matkulturen.

CHiÔi håller öppet för både lunch och middag med vietnamesiska smaker på menyn, men här kan man även mötas upp och ta en drink i baren. Bland annat satsar man på afterwork-häng med drinkar, mat och dj:s. Här finns även gott om mjuka soffgrupper där man kan slå sig ner med något att äta eller dricka. I kontrast till den urbana, moderna inramningen har man skapat en ombonad miljö med inspiration från Vietnam, där betong möter gröna växter, trä och naturvita möbler.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
31 jan 2022

Gud, jag vill verkligen tycka om det här stället - för det är verkligen den typ av mat jag älskar.
Men det här var inte bra. Det är inte ofta jag ger en tvåa men jag tyckte faktiskt inte att upplevelsen var värd en trea.

Vi var där på... Visa hela »

19 nov 2021 · Uppdaterad

Kul att det öppnat ett lite mer ambitiöst vietnamesiskt ställe. Det finns många andra bra, men de flesta är mer take away/lunch-ställen. Här är det ambitiösare interiör, lite mer konceptuellt etc. Nu åt jag tyvärr bara lunch, men den var... Visa hela »

29 dec 2021 · Uppdaterad

Fin lokal, ljus. Jordnära färger.
Servicen är lite ojämn och flummig men ändå ok
Förrätt och huvudrätt kom ut samtidigt :-/
Bra ljudnivå (iofs var det halvtomt)

Trevlig och intressant ment, vietnamesiska smaker
Bra portione... Visa hela »

10 feb 2022

God lunch, bra smak men lång väntetid. Kommer testa kvällsmenyn.

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

23 aug 2021

Härlig vietnamesisk restaurang i en avslappnad miljö. Många autentiska rätter som jag känner igen efter backpackturen jag gjorde för 10 år sen. Dock med en lite roligare twist i smakerna! Skön musik med Motown eller tech house som spelar i högtalarna oc... Visa hela »