CHiÔi

2,9
7 betyg
$$
Vietnamesisk restaurang
CHiÔi
2,9
7 betyg

Traditionell vietnamesisk mat i kombination med en urban och modern miljö skapar denna mötesplats på Mäster Samuelsgatan. CHiÔi bjuder på en kulinarisk resa genom Vietnam med rätter att dela på, men hit går det även bra att komma för att dricka drinkar och ta en afterwork.

I rymliga lokaler mitt i city öppnar sig CHiÔi, som har tagit med sig en bit av Vietnam till Mäster Samuelsgatan. Här serveras rätter att dela runt bordet – på traditionellt vietnamesiskt vis – men du hittar även varmrätter som nudelsoppan pho och vietnamesisk rispannkaka på menyn. En middag på CHiÔi ska ta dig på en resa genom Vietnam, från risfälten i norr till hamnarna i syd. Namnet, som uttalas "chee-oy", motsvarar engelskans "hey sister" och är ett populärt uttryck bland vietnamesiska systrar, mödrar och döttrar som står bakom den vietnamesiska matkulturen.

CHiÔi håller öppet för både lunch och middag med vietnamesiska smaker på menyn, men här kan man även mötas upp och ta en drink i baren. Bland annat satsar man på afterwork-häng med drinkar, mat och dj:s. Här finns även gott om mjuka soffgrupper där man kan slå sig ner med något att äta eller dricka. I kontrast till den urbana, moderna inramningen har man skapat en ombonad miljö med inspiration från Vietnam, där betong möter gröna växter, trä och naturvita möbler.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
2,9
7

Recensioner av CHiÔi

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
·

Kul att det öppnat ett lite mer ambitiöst vietnamesiskt ställe. Det finns många andra bra, men de flesta är mer take away/lunch-ställen. Här är det ambitiösare interiör, lite mer konceptuellt etc. Nu åt jag tyvärr bara lunch, men den var...

Gud, jag vill verkligen tycka om det här stället - för det är verkligen den typ av mat jag älskar.
Men det här var inte bra. Det är inte ofta jag ger en tvåa men jag tyckte faktiskt inte att upplevelsen var värd en trea.

Vi var där på...

Väldigt mysigt och lugnt ställe. Jättegod mat, lite funkig musik och opersonligt ställe. Men över lag bra.

Listad i: Stockholm

Urdålig service. De 2 servitörerna som jobbade pratade mest med varandra än att se till gästerna. Lokalen var i princip tom på gäster. Servitörerna nonchalerade oss totalt. Vad om ett bord vid fönstret och fick svar att det var bokat. Ren lögn, inga gä...

·

Fin lokal, ljus. Jordnära färger.
Servicen är lite ojämn och flummig men ändå ok
Förrätt och huvudrätt kom ut samtidigt :-/
Bra ljudnivå (iofs var det halvtomt)

Trevlig och intressant ment, vietnamesiska smaker
Bra portione...

God lunch, bra smak men lång väntetid. Kommer testa kvällsmenyn.

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Härlig vietnamesisk restaurang i en avslappnad miljö. Många autentiska rätter som jag känner igen efter backpackturen jag gjorde för 10 år sen. Dock med en lite roligare twist i smakerna! Skön musik med Motown eller tech house som spelar i högtalarna oc...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
2,9
7

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på CHiÔi?

På CHiÔi serveras bland annat:

  • Vietnamesiskt
  • Stark mat
  • Asiatiskt
  • Smårätter

Vad kostar det att äta på CHiÔi?

CHiÔi ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$).

Kan man beställa take away från CHiÔi?

Ja, du kan beställa mat för avhämtning från CHiÔi. De erbjuder take away-alternativ så att du kan ta med maten hem eller till picknicken.

Serverar CHiÔi lunch?

Ja, CHiÔi har lunchserveringar.

Har CHiÔi uteservering?

Ja, CHiÔi har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du äter eller tar en drink.

Var ligger CHiÔi?

CHiÔi ligger på Mäster Samuelsgatan 39, 111 57, City, Norrmalm. I närheten ligger Hötorget. Närmsta tunnelbana är Hötorget (ca 250m).