Sabai Soong

4,3
8 betyg
Thailändsk restaurang
Hemsida
Instagram
Sabai Soong
4,3
8 betyg
Hemsida
Instagram

På Östermalmskrogen Sabai Soong äter du thailändska klassiker både till lunch och till middag - men också andra asiatiska rätter. Bland annat serveras vegetariska alternativ och veganrätter. Sabai Soong är en veteran i kvarteret och drivs sedan 2017 i ny regi, med uppiffad inredning.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Sabai Soong Användarbilder
Lägg till bild

Recensioner av Sabai Soong

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
17 feb 2019

Inte förrän nu har jag testat Sabai Soong och måste säga att jag blev positivt överraskad. Mycket mysigare än en "vanlig" thai, här kan man sitta och faktiskt äta en trevlig middag. Vänlig personal också. Åt deras krispiga kyckling,... Visa hela »

Listad i: Take away
19 jun 2018

Mycket tillmötesgående service och fräscha råvaror. Maten smakade bra men hade gärna sett mer kyckling i förhållande till grönsaker totalt sett och lite mer mat i portionerna.

5 jun 2020

Underbart gott helt annat en snabbmatsställena. jag kommer tillbaka!!!!

23 jan 2017

Mysig lokal, smakar som vilken annan thai-restaurang.

10 jul 2020

Mycket god mat och bra service. Personalen ringde innan och frågade kring allergier vilket uppskattas. Rekommenderar denna restaurang!

15 okt 2016

Smakar som det ska. Thailand. Det enda problemet är att vi glömmer bort vad restaurangen heter och vart den ligger VARJE gång vi är i Stockholm.

31 maj 2023
25 aug 2021