Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Delibruket Flatbread

0,0 • 0 recensioner
Delibruket Flatbread

Högt upp i ett gammalt vattentorn i Sundbyberg döljer sig denna populära finpizza-destination som bland annat satsar på ekologiskt och lokalproducerat. Delibruket Flatbread har en blandad publik i alla åldrar och erbjuder även ett bra ölutbud från lokala bryggerier.

Att Delibruket ligger utanför tullarna avskräcker knappast stans pizzaentusiaster. Här har man hämtat inspiration från pizzans hemort Neapel och den amerikanska östkusten och ägnat extra mycket energi åt råvarorna. Huvudnumret är, som namnet antyder, de vedeldade flatbread-pizzorna som bakas på napolitanskt mjöl med surdegskultur och toppas med moderna smaker som gårdskyckling, rödbetor, pulled pork och lammkorv. Du hittar även lite mer traditionella varianter, som Napolitana, liksom veganpizza och barnpizza i det populära utbudet.

Bortsett från att servera upp ambitiösa pizzor tänker man även miljövänligt (helst ekologiskt) och lokalt, både vad gäller mat och dryck. Restaurangen samarbetar med lokala producenter och eftersträvar råvaror som är fria från tillsatser. I ölsortimentet hittar man bland annat åtta lokalbryggda från CAP och Köksbryggeriet. Den som inte är sugen på pizza hittar även pasta, soppa och italiensk/amerikansk-inspirerade desserter med Hansen-glass.

Är man däremot extra sugen på just pizza så erbjuds en hel brunchbuffé med flatbread till helgen. Populär är även miljön i sig; en kombination av avskalad, rustik industrikänsla, färggranna tavlor och utsikt från hög höjd (uteserveringen brukar också locka gästerna). Lokalen lånas med jämna mellanrum ut till ideella verksamheter för att stimulera socialt engagemang.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Delibruket Flatbread!