Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Di Nova

0,0 • 0 recensioner
Di Nova

Obs. Restaurangen finns ej kvar.

Nytänkande restauranger som La Cucina Di Nova gör Odengatan mellan Sveavägen och Roslagsgatan till en av stadens mest blommande matstråk. Med sitt nya koncept bjuder man nu på italienska rätter i sann tradition. Låt husets italienska kockar tillaga en lunch eller middag som tagen från Medelhavets sjudande matdistrikt.

Nygamla La Cucina är numera en renodlad italiensk restaurang. Det lider ingen brist på nyskaparanda bland stans entreprenörer och La Cucina är inget undantag. Pasta, fisk och kött möts i en härlig mix i sann italo-anda.
La Cucina Di Nova har en fantastisk hörnlokal på Odengatan (hörnet Luntmakargatan), en lokal som lämpar sig utmärkt för italienska rätter med stora gester.
Husets Salmone al Sambuca är ett kärt återseende i italienska sammanhang. Här serveras laxen marinerad med citronpeppar och kommer med kokt potatis. Scampispettet känns däremot mer oväntat och har en härlig smakkombination med vitlök och persilja och serveras på en bädd av krämig skaldjursrisotto.
I bardelen har man valt högre bord och stolar som lämpar sig bäst för en snabb drink eller mingel. Få krogar i Vasastan har samma lyx när det kommer till rymd och yta och bordsplaceringen på La Cucina gör lokalen rättvisa.
På luncherna serveras det alltid ett par olika pastarätter, någon vegitarisk och en kötträtt. 100-lappen ger så mycket mer än bara cafémat idag om man vänder sig till rätt lunchställe. La Cucinas matiga och välsmakande luncher, för 89 kr, ger mer än valuta för pengarna.

Helgerna på Odengatan är ingen lek för Vasastadsborna. Visst, kvällarna manar onekligen folk från den här delen av stan till äventyr och kvartersbejakning. Men om dagarna vill man dock sätta sig till bords för en efterlängtad måltid och tala ut om veckans bravader. La Cucinas breda meny kommer därför att passa utmärkt när hungern slår till på stan.
Sveavägen och Odengatans utsläppstunga trafik till trots - det är mysfaktorn innanför dörrarna som kommer att locka gästerna.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Di Nova!