Docklands

3,7
7 betyg
Restaurang
Festlokal
Hemsida
Instagram
Docklands
3,7
7 betyg
Hemsida
Instagram

I Finnboda hamn i Nacka hittas Docklands, en modern kvarterskrog och festlokal med både uteservering och takterrass precis vid bryggan. Här kan man äta eller arrangera fest och möten med utsikt över Stockholms inlopp och Djurgården på andra sidan vattnet.

Docklands är inhyst i ett tvåvåningshus med stora panoramafönster och rustika detaljer som flirtar med områdets varvshistoria. Byggnaden ligger precis vid kajkanten – en tredjedel av huset sticker rentav ut över vattnet. Bortsett från två våningar samt en takterrass erbjuds det på somrarna även en uteservering på själva båtbryggan.

Restaurangen erbjuder à la carte och brunch med europeiska och skandinaviska smaker. Hit kan man ta med sig hela familjen eller kompisgänget, och även hundar är välkomna.

Festlokalen går att abonnera året runt för alla typer av arrangemang, såsom jubileum, bröllop eller företagsfester. Här finns det möjlighet att få tillgång till hela huset, inklusive båda våningarna, uteservering samt takterrass. Sammanlagt finns det plats för ungefär 40-80 sittande gäster, alternativt drygt 100 minglande gäster utspritt i huset.

Dagtid går det även bra att arrangera möten i lokalerna. Den som vill kan kombinera mötet med middag eller mingelmat. På nedervåningen finns det även möjlighet till biosittning, vilket kan kombineras med middag på övervåningen.

I alla fester och event ingår komplett service.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Docklands Användarbilder
Lägg till bild

Recensioner av Docklands

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
1 sep 2016

Servitörerna stod utanför och grät när vi kom så det gav inte direkt en trevlig känsla. En frän lukt av fett och grädde när man stiger in genom dörren. Ok mat men inget speciellt alls.

26 sep 2020

Nystart för Docklands med god mat och hög mysfaktor!!! Rekommenderas👍

24 mar 2017

1 stjärna för läget vid vattnet och ganska mysigt, resten kan man undvika.
Var där med familjen för att fira en födelsedag vi hade tänkt oss tre rätters vilket vi också beställde.
Tyvärr tog det det alldeles för lång tid mel... Visa hela »

1 okt 2016

Toppengoda musslor! Trevligt läge, toppenutsikt och bra akustik i restaurangen. Personalen var toppen som sänkte volymen på musiken, för vår skull. Helt fantastiskt att kunna prata med varandra vid bordet, men ändå ha en hörbar bakgrundsmusik. Kommer gä... Visa hela »

21 maj 2016

Helt fantastiskt! Supertrevlig personal, jättebra service. Läget är toppen med fin utsikt och lätt att ta båten in till stan. Maten var bra, jag har inget att klaga på! Kommer gå dit igen!

23 aug 2015

Underbar personal, bra mat till vettiga priser och en fantastisk utsikt :)

12 aug 2015

Fantastisk mat, trevlig personal och underbar utsikt. Glöm inte att beställa den marinerade machego-ost. Den är helt magisk.