Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Dolce Vita

0,0
0 betyg
Redigera Dolce Vita
Dolce Vita

Dolce Vita på Kungsholmen har serverat italienska klassiker sedan 1984. Precis som namnet antyder är det italienskt rakt igenom som gäller, från maten till atmosfären. På menyn hittar man bland annat pasta, kötträtter och pizza till överkomliga priser.

Den italienska ristoranten på Kungsholmsgatan välkomnar alla som vill äta på italienskt vis och umgås med vänner och familj. Menyn är full av typiska italienska maträtter såsom klassiska pastarätter, kötträtter och italienska pizzor. Såväl pasta som pizza går även att få veganskt anpassad. Bland desserterna kan man exempelvis välja bland specialiteter som italiensk glass eller tiramisu och kombinera med kaffe.

Tanken är att man ska få en härlig kväll för alla sinnen på Dolce Vita. Restaurangen framhåller både kärleken till maten och den italienska stämningen. Här har man inte satsat på att komma upp med ett modernt koncept, utan istället har man hållit sig till den traditionella och avslappnade känslan med levande ljus och dov belysning. Den som vill kan självklart inleda middagen med ett glas prosecco.

Restaurangen erbjuder även bland annat kebab och olika sallader för avhämtning.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Dolce Vita!

Användarbilder på Dolce Vita Visa alla

  • Lägg till bild