Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Maxos

4,1 • 8 recensioner
Maxos

Kungsholmens enda hummus- och falafelresturang serverar hälsosam mat lagad från grunden. Med inspiration från Palestinas gastronomiska hjärta Akko erbjuds alltid dagsfärsk och nyfriterad falafel. Även take away och catering erbjuds.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
12 jun 2019

Helt ok men ätit bättre!

Avser lunch och falafelsalladen med Halloumi, tyckte den

mest innehöll hummus och falafel och hade önskat mer av det andra. Dock supersnabb service trots smällfullt vid lunchen, uppskattas alltid.

27 jun 2018

Föll tyvärr inte riktigt mig i smaken. Åt en Shawarmarulle, som var som en kebabrulleliknande skapelse i pitabröd med lamm i. Den var ganska starkt kryddad, och curryn som var i var kanske mest det som gjorde att jag inte tyckte det var särskilt märkvärdig. Schyss... Visa hela »

22 maj 2019

Åt en riktigt bra falafelsallad på Maxos😎. Kanske inte den bästa uppläggning av maten men goda smaker och snabb service. Ett bra lunchställe, helt enkelt.

Listad i: Bra lunch i stan
6 maj 2018

Riktigt goda rullar. Deras falafelrulle är min absoluta favorit. När jag beställer från Uber Eat kommer maten väldigt fräsch vilket är riktigt bra.

3 maj 2018

Otroligt gott! Rullarna är en stor favorit. Önskar de hade snällare öppettider, återkommer ofta.

27 nov 2018

God mat, schysst lokal, fin personal.

12 okt 2016

Bästa falafeln jag har ätit i stan (om det nu säger nåt)!

4 jul 2016

Gott och prisvärt!