Maxos

4,1
11 betyg
Snabbmatsrestaurang
Hemsida
Instagram
Maxos
4,1
11 betyg
Hemsida
Instagram

På hummus- och falafelrestaurangen Maxos på Kungsholmen serverar man hälsosam snabbmat så som i Akko, Palestina. Här äter du bland annat hemgjord, nyfriterad falafel som lagas från grunden på hemligt recept.

Maxos är en del av Kersh-familjen där Falafelbaren, A Bowl, Bitza och Kersh kafferosteri ingår. Hit till Scheelegatan på Kungsholmen kommer många falafelentusiaster för att slå sig ner och äta på plats eller för att hämta med sig en rulle eller något annat från menyn. Maten lagas på samma sätt som i Palestinas gastronomiska centra, Akko, och allt görs från grunden samma dag.

På menyn hittar du utvalda men varierande rätter. Välj bland exempelvis falafel, halloumi, lamm eller kyckling i bröd, samt ”tallrikar” som innehåller allt från falafel till lammkorv, filodegsknyten och risrätter. Även tillbehör såsom olika röror serveras. Den som vill ha något nyttigt i glaset hittar hälsosamma drycker som hemgjord juice, hemgjord ayran, kokosvatten och kombucha. Självklart erbjuds även sötsakerna baklava och dadlar.

I lokalen finns höga bord och barstolar för den som vill äta på plats, och under sommarhalvåret går det även bra att bänka sig utomhus. Restaurangen erbjuder takeaway och leverans, samt catering för både små och stora sällskap.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Maxos Användarbilder
Lägg till bild

Recensioner av Maxos

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
28 okt 2022

God mat som motsvarade mina förväntningar, supertrevlig personal!

Listad i: ”Snabbmat”
27 jun 2018

Föll tyvärr inte riktigt mig i smaken. Åt en Shawarmarulle, som var som en kebabrulleliknande skapelse i pitabröd med lamm i. Den var ganska starkt kryddad, och curryn som var i var kanske mest det som gjorde att jag inte tyckte det var särskilt märkvärdig. Schyss... Visa hela »

22 maj 2019

Åt en riktigt bra falafelsallad på Maxos😎. Kanske inte den bästa uppläggning av maten men goda smaker och snabb service. Ett bra lunchställe, helt enkelt.

Listad i: Bra lunch i city
12 jun 2019

Helt ok men ätit bättre!
Avser lunch och falafelsalladen med Halloumi, tyckte den
mest innehöll hummus och falafel och hade önskat mer av det andra. Dock supersnabb service trots smällfullt vid lunchen, uppskattas alltid.

3 maj 2018 · Uppdaterad

Otroligt gott! Rullarna är en stor favorit. Önskar de hade snällare öppettider, återkommer ofta.

6 maj 2018

Riktigt goda rullar. Deras falafelrulle är min absoluta favorit. När jag beställer från Uber Eat kommer maten väldigt fräsch vilket är riktigt bra.

9 sep 2019

Nja, finns ett antal bättre falafelställen i stan. Funkar i krig (eller när blodsockret fallit till farliga nivåer).

4 jul 2016

Gott och prisvärt!

12 okt 2016

Bästa falafeln jag har ätit i stan (om det nu säger nåt)!

27 nov 2018

God mat, schysst lokal, fin personal.

21 mar 2020

Super! Underbar mat och trevlig personal och deras kokbok Shakshoka använder vi flitigt här hemma! Vår hund fick vara med t.o.m! Katti och Björn och Tufty