Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Dykarbaren Sandhamn

3,0
2 recensioner
Dykarbaren Sandhamn

Dykarbaren ute på Sandhamn har under många år räknats som en av skärgårdens absolut bästa restauranger. Restaurangen har ofta varit omnämnd i White Guide, något som bevisar att Dykarbaren alltid ligger i framkant när det kommer till matlagning och service.

Dykarbaren, som ligger vid Ångbåtsbryggan på Sandhamn, är en av skärgårdens ambitiösare restauranger. Här serveras lunch och middag med menyer som uppdateras regelbundet. Maten består av skärgårdsmat med vissa influenser från södra Europa. På Dykarbarens dryckesmeny finner du allt från bubbligt till olika ölsorter och vin.

Ambitionen är att du ska känna dig som hemma i ditt eget vardagsrum, och många väljer att återkomma gång på gång. Det är familjärt, opretentiöst och du kan komma precis som du är. Under kvällarna blir det gärna lite stimmigt. Klientelet är blandat och består av allt från Sandhamnsboende till internationella turister.

Huset som restaurangen ligger i har anor från förra sekelskiftet och består av två våningar, varav den övre är till för förbokade gäster. På nedre planet finner man baren som bryter lokalens neutrala färger med en himmelsblå ton. Båda våningarna fylls av stora ljusflöden tack vare stora fönstren i flera riktningar. Framför Dykarbarens hus ligger den soldränkta uteserveringen på första parkett mot hamnen. Njut av lätta sommarvindar samtidigt som du sippar på din drink och tittar på båtarna som kommer in i hamnen.

Dykarbaren är säsongsöppet maj till september (för specifika öppettider, se "Öppettider" i menyn ovan), men kan bokas andra tider mot förfrågan.

Användarbilder på Dykarbaren Sandhamn

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
24 apr 2019

Trevligt lite ställe direkt till höger när man kliver av båtarna i Sandhamn.

25 dec 2014

Dykarbaren är en klassiker i Stockholms skärgård som alla borde ha testat. Trevlig stämning och god mat.