Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Seglarrestaurangen

Sandhamn Seglarhotell är inte bara värt ett besök för den som suktar efter spa-behandlingar eller hotellsängar. Här göms även en kvalitetsrestaurang med fisk och skaldjur som grundtema. Är du hotellgäst eller en early bird kan du även få dig en klassisk hotellfrukost, alternativt en tidig lunch. Ända sedan 1800-talet har Seglarrestaurangen varit en populär mötesplats bland seglare, turister och kändisar. Här är mysmiddagen ett faktum - för vad är mer romantiskt än en middag i vacker skärgårdsmiljö? Mellan frukost och lunch håller restaurangen stängt, men då har du tillgång till Seglarbaren med sin cocktaillista och smörgåsmeny.

Se även Sandhamn Seglarhotell och Sandhamn Seglarhotell SPA & Kallbad

Användarbilder på Seglarrestaurangen Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Seglarrestaurangen av Mimmi S.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
30 maj 2019

Restaurang med fantastisk utsikt över vattnet från uteserveringen. Inomhus är det vitt, fräscht och öppet. Känns avslappnat och lyxigt. Uteserveringen är inte jätte stor men finns en del platser. Vid middag så lyste solen på en när man sitter... Visa hela »

2 okt 2018 · Uppdaterad

Har ätit på Seglarrestaurangen ett antal gånger och alltid varit supernöjd. Det som saknas är kanske det lilla extra. Har dock flera gånger refererat tillbaka till den gången servitrisen tog 18 avec-beställningar i huvudet och senare placerade ut rätt... Visa hela »