Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Eat Greenii Norrmalm

0,0
0 betyg
Redigera Eat Greenii Norrmalm

På Eat Greenii serveras hälsosamma maträtter i form av bowls, sallader, wraps, burritos och soppa. Konceptet bygger på grön och nyttig mat från vår planet i ett snabbmatsformat, serverat på språng eller i den ljusa lokalen med naturnära influenser.

På Eat Greeni vill man erbjuda snabbmat som ger näring på språng. Ett hållbart förhållningssätt gentemot vår planet, men också gällande det vi äter och får i oss. Matfilosofin handlar om att uppskatta råvaror från naturen, och få fler att uppmärksamma grön mat.

Restaurangen på Vasagatan erbjuder en meny som består av sallader, burritos, bowls, wraps och soppor, alla med val av protein. All mat tillagas utan tillsatser och alla kostbehov och dieter tillgodoses, vare sig du är laktosintolerant, glutenintolerant, vegetarian eller vegan.

De olika rätterna går att skräddarsy utifrån bas, val av protein och olika såser såsom sriracha, teriyaki, BBQ och jordnötssås. Alla soppor har en vegetarisk bas, och går att toppa med önskat protein. Bland proteinerna hittar du kyckling, fläsk, lax, räkor, falafel och tofu.

Maten på Eat Greeni går att beställa för upphämtning eller ätas på plats. Lokalen är ljus med minimalistisk interiör i skandinavisk stil, där gröna detaljer möter ljust trä.

Se även Eat Greenii Skanstull

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Eat Greenii Norrmalm!

Användarbilder på Eat Greenii Norrmalm Visa alla

  • Lägg till bild