Edsbacka Krog

4,0
4 betyg
Restaurang
Hemsida
Instagram
Edsbacka Krog
4,0
4 betyg
Hemsida
Instagram

Edsbacka Krog ligger vid Edsviken i Sollentuna och har anor ända från 1600-talet. Här finns både paviljong och terrass där du erbjuds "social dining" med husman och franska influenser i en av Stockholms mest natursköna miljöer.

Edsbacka Krog kallar sig själva “den vita pärlan vid den natursköna Edsviken”, och det är lätt att förstå varför. Restaurangen har anor ända från 1626 och har sedan starten varit belägen där vägar möts, som en knutpunkt mellan Stockholm, Arlanda och Uppsala. Bara tjugofem minuter från Stockholm kan du luncha, äta à la carte och söndagsbruncha i naturskön miljö.

Under lunchen serveras två alternativ, dagens och à la carte. Kvällstid utökar man till trerätters med såväl kött och fisk som vegetariska rätter på menyn där husmanskost samsas med franska influenser. Till helgen dukas det upp en brunchbuffé med såväl traditionella som nytänkande inslag.

Under kristallkronorna i den ljusa Silviapaviljongen är det social dining som gäller – ett koncept som kretsar kring mat i goda vänners lag. På sommaren väljer många att sitta på den lummiga terrassen och avnjuta nygrillat från kolgrillen och svalkande drycker från Bengans Bar. Alldeles intill restaurangen breder slottsparken sig ut där sommarglada barn (och vuxna) kan springa av sig. På Edsbacka är både barn och fyrbenta mer än välkomna, och de sistnämnda har till och med en egen hundglassmeny. 

Föreslå ändringar

Användarbilder från Edsbacka Krog Användarbilder

Recensioner av Edsbacka Krog

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
30 jul 2022

Edsbacka krog är igång i ny regi sen något år tillbaka och levererar enkel men riktigt god mat med det lilla extra. Vi satt på terrassen en fin sommarkväll - så trevligt och gott! Vill man sitta inne finns lite olika miljöer att välja bland, uppfrä... Visa hela »

22 jul 2022

Härlig service och underbar mat! En pärla värd att åka till ⭐️⭐️⭐️

20 okt 2021

Bra service och god mat, precis vad jag förväntar mej av en bra krog. Jag vill rekommenderar er att äta här på Edsbacka.

4 aug 2021

Terrible service. Not worth the money at all