Emanuel Bistro & Bar

2,6
7 betyg
$$
Italiensk restaurang
Emanuel
2,6
7 betyg

Vid Mariatorget hittar du denna italienska restaurang som serverar pasta, pizza och andra italienska klassiker till humana priser. Hit går det lika bra att ta med sig kollegorna på lunch som att äta middag med familjen eller dricka ett glas vin med vännerna.

Emanuel Bistro & Bar är en modern italienare på Hornsgatan mitt på Söder som har öppet för både lunch och middag. Bortsett från mat finns även ett generöst utbud av italienska viner att välja bland på menyn. Restaurangen öppnade 2019 och präglas av rustika tegelväggar, bruna lädersoffor och gröna växter. Här kan man umgås över mat och dryck tillsammans med kollegor, vänner och familj.

Menyn flödar av italienska influenser och består av antipasti, kött, fisk, risotto och ett stort utbud av klassiska pastarätter och pizzor för de flesta smaker. Till dessert serveras italienska sötsaker och ostar att avrunda middagen med. Bland dryckerna finns framför allt italienska viner från olika vindistrikt, men också ett urval av fatöl och flasköl från Italien och Sverige.

På somrarna kan man slå sig ner på Emanuels uteservering, en inglasad terrass på trottoaren med gott om plats för lunch- och middagsgäster. Här kan man äta, ta ett glas vin eller svalka sig med en öl medan man blickar ut över folklivet på Hornsgatan.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Emanuel Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
2,6
7

Recensioner av Emanuel

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
·

Sämsta val av restaurang på länge. Hur dom kan servera det här och stå för de förstår jag inte alls.
Var hör på lunch och stället var tomt, men pga corona så är ju inte de så konstigt.
Vi gick in, mötes av en...

Katastrof! Totalt fantasilös och illa lagad mat, upplagd med minsta möjliga finess. Vidrig toalett. Men värst av allt var servitören. Döskallemärkning!

Jag beställde en risotto frutti di mare men fick in basmatiris med saffran på, det var som en gröthög men räkor på. Mådde illa hela kvällen .

Medioker Italienare. Här finns mkt som måste förbättras om vi ska komma tillbaka. Vinserveringen var inte korrekt. Maten var lagom god. Inget bröd. Personalen inte på tårna. Tråkigt! Vi hade förhoppningar. Mer krävs för krogtäta Hornsga...

Trevlig personal och bra mat. 👍

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
2,6
7

Representerar du Emanuel Bistro & Bar?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Emanuel Bistro & Bar?

På Emanuel Bistro & Bar serveras bland annat:

  • Italienskt
  • Pizza
  • Pasta

Vad kostar det att äta på Emanuel Bistro & Bar?

Emanuel Bistro & Bar ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$).

Har Emanuel Bistro & Bar uteservering?

Ja, Emanuel Bistro & Bar har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du äter eller tar en drink.

Serverar Emanuel Bistro & Bar lunch?

Ja, Emanuel har lunchserveringar.

Var ligger Emanuel Bistro & Bar?

Emanuel Bistro & Bar ligger på Hornsgatan 41, 118 49, Södermalm. I närheten ligger Mariatorget. Närmsta tunnelbana är Mariatorget (ca 300m).