Liebling

3,7
9 betyg
$$
Tysk restaurang

Inuti Paradisos lokaler hittar du den tyska bistron Liebling. Här utlovas förstaklassig tysk mat som schnitzel, korv och strudel i en kosmopolitisk miljö.

Föreslå ändringar

Recensioner av Liebling

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
30 okt. 2023

Vad små öl man får? Älskar! Leverade absolut på förväntningar inom ramen för sitt koncept. Älskade utbudet av öl och vin och att det inte är så mycket knyssel med meny. Det är schnitzel och körv som gäller. Vi testade tys... Visa hela »

Listad i: Shortlist
16 juni 2022

Älskar liebling! Säkert vart här 5-6 gånger och tycker alltid maten håller toppkvalitet! Mega utbud av öl och vin!

11 juli 2022

Fantastiskt. Sjukt god och stor schnitzel. Fantastiskt service, vi satt vid köket, vilket var mycket trevligt. Missa inte brysselkålen.

18 juni 2022

Hit går jag för fantastisk och hjärtlig service med stor kunskap och engagemang för dryck! Servisen känns som vänner och stannar gärna vid bordet och smakar nya viner med sällskapen. Maten är även den otroligt bra! Jag har varit här med min mam... Visa hela »

29 dec. 2020

Motsatsen till modern tysk mat. Otroligt gråbrunt, stabbigt och klassiskt (om man menar det i en negativ bemärkelse alltså). Ingen sås/smör till den brödiga schnitzeln, mkt torrt och salt. Sekt eller Bar Central betydligt bättre i liknande stil!

25 okt. 2021

Snygg inredning, Spännande viner, härlig personal och go mat. Hit går jag igen!

18 aug. 2021

Med tanke på prisklassen så får man väl ändå medge att man förväntar sig bättre kvalitet än den lokala puben några kvarter bort. Vi hade bord bokat 18:30 (ska tilläggas att vi hade små barn under 10 år i sällskapet) de... Visa hela »

24 okt. 2023
25 aug. 2022