Falafelbaren Hornsgatan

4,4
25 betyg
$
Falafelrestaurang
Falafelbaren
4,4
25 betyg

Stans första renodlade falafelbar ligger ett stenkast från Mariatorget och serverar vegetarisk (nästan helt vegansk) snabbmat i livlig miljö. Falafeln friteras på beställning och serveras med tomat- och gurksallad, syrad rödkål, tahinisås och pickles, som lunch eller tidig middag. Du hittar även andra rätter, såsom böngryta (fool) och filodegsrullar med spenat och fetaost på menyn. Kläm in dig, ta en take away eller beställ deras catering för en hel fest.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,4
25

Recensioner av Falafelbaren

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Godaste falafeln på Södermalm! En favorit i vår familj! Gott, välkomnande atmosfär och trevlig service och stämning gör att vi alltid återkommer!

Själva upplägget är bra o det ser gott o fräscht ut. Men tyckte att det ej smakade så mkt som jag hade förväntat mig samt att falafeln va lite kall när jag fick den. Tog falafelsalladen med burek ☺️ Men är ändå nyfiken på deras andra rä...

Kan vara en av världens bästa falafel.
Skall ätas direkt när man får den.

Magiskt snabbmatsställe utan att vara just den tunga flottiga typiska snabbmaten!

Bra läge på Hornsgatan, några bord inne och några ute på sommaren. Trevlig personal, bra meny och maten kommer snabbt men har ändå hög kvalité. Mitt sä...

·

En riktigt j*vla bra falafel, både som sallad, som rulle eller i wrap! Såserna levererar sting, djup och tydliga smaker vilket jag tycker kan vara svårt att hitta. Antingen blir det för mycket vitlök, för mycket syra eller bara någon rinnig sörja. Riktigt...

Listad i: Mellanöstern

GRYMT snabbmatsställe! Satsa dock på take-away om du inte vill lukta matos.

Perfekt friterad falafel, smakrikt, jättegott och riktigt snabba med tanke på hur sjukt mycket folk det var i den lilla lokalen, allt är nygjort och fräscht, ett litet minus på ventilationen, matoset sätter sig på kläderna om man stannar länge i lokalen.

Stockholms godaste Falafel! Bra kombinationer och snabb service. Minus för att det inte är öppet på söndagar!

En femma i kategorin snabbmat. Har nog aldrig ätit en godare falafel.

Listad i: Vegetariskt

Mycket imponerad! Tror inte jag har ätit godare falafel någonsin, så lätt 5 i mat. Stället är spartanskt men personalen är trevlig så japp, full pott !

När det kommer till enkel lunch eller take away är falafelbaren en solklar 5a! Liten -men mysig- lokal som ofta är fullsatt (ibland med en härlig kö som slingrar sig ut ur restaurangen). Schyst personal som jobbar på snabbt och effektivt med ett leende. Jag har ät...

Listad i: Prio ställen!, lurre

Four stars, but in the fast food review section.

A nice touch of the Middle East which somehow manages to mute the noise from not so cheerful Hornsgatan outside. The chickpea balls are way above those you get at your average kabab Joint around the corner. At Falafelbaren they come with the...

GRYM falafel, men stundtals lång väntetid när det är mycket lunchgäster, då är det bättre att köpa med sig lunchen!

2020 tar falafelbaren fortfarande hem priset för Stockholms bästa och godaste fin-falafel. Varje gång jag varit där har allt smakat toppen. Räkna med kö under lunchtimmarna.

Väldigt god falafel! Jag rekommenderar deras falafelsallad. Det är många i köket så även om det är mycket folk kommer maten in snabbt.

Jag beställer in deras Orginalpita och sötpotatis pommes på sidan av. Personalen får en alltid att bli glad, stället är litet så det kan vara svårt att få en sittplats direkt men det här är ett ställe dit man går för en snab...

Snabbmat. Goda såser. Kunniga personal. Hyfsat ambience.

Ovanligt bra falafel med goda tillbehör och gott bröd. Populärt och trångt men personalen sköter det smidigt och beställningarna går undan. Dock kan det vara svårt att få sittplats, så det gäller att komma rätt tid.

Bästa sötpotatispommesen i hela stan (tror jag har ätit överallt nu). Sjukt god falafel. Super fräscht

De kan sannerligen sin grej! Gott och fräscht.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,4
25

Representerar du Falafelbaren Hornsgatan?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Falafelbaren Hornsgatan?

På Falafelbaren Hornsgatan serveras bland annat:

  • Falafel
  • Veganskt
  • Mellanöstern
  • Snabbmat
  • Vegetariskt

Vad kostar det att äta på Falafelbaren Hornsgatan?

Falafelbaren Hornsgatan ligger i prisklassen Budget ($).

Kan man beställa take away från Falafelbaren Hornsgatan?

Ja, du kan beställa mat för avhämtning från Falafelbaren. De erbjuder take away-alternativ så att du kan ta med maten hem eller till picknicken.

Är det billigt att äta på Falafelbaren Hornsgatan?

Falafelbaren ligger inom kategorin Budget ($), vilket innebär att det är billigare än en genomsnittlig restaurang.

Serverar Falafelbaren Hornsgatan lunch?

Ja, Falafelbaren har lunchserveringar.

Var ligger Falafelbaren Hornsgatan?

Falafelbaren Hornsgatan ligger på Hornsgatan 39, 11821, Södermalm. I närheten ligger Mariatorget. Närmsta tunnelbana är Mariatorget (ca 300m).