Racamaca

Top 100
4,2
16 betyg
Restaurang
Bar
Hemsida
Instagram
Racamaca
4,2
16 betyg
Hemsida
Instagram

Till den här sköna pintxosbaren vid Mariatorget kommer du för att umgås och ta lite spanskt småplock kombinerat med en öl eller ett glas vin. Det finns även en rökfri utomhusbar att hänga vid.

Föreslå ändringar

Recensioner av Racamaca

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
24 mar 2023

Var hör för ca 2 år sedan, satt både på uteserveringen och inne. Var inte alls imponerand och har därför dragit mig för att komma tillbaka.

Trots detta har stället alltid varit proppfullt och svårt att få bord på grund av hö... Visa hela »

5 jan 2023

Besökte Racamaca för ca 2 år sedan och var inte så imponerad, och har därför dragit mig för att gå hit igen. I förra veckan var det dags igen. Mina låga förväntningar ändrades snabbt! Lokalen såg inte alls ut som jag minns de... Visa hela »

16 feb 2023

Äääälskar Racamaca 😍 Superbra meny med roliga tapasrätter! Jätte mysig stämning i lokalen, perfekt för en dejt eller kompis häng. Varmt rekommenderat! ❤️

26 apr 2021

En middag här, de flesta smårätterna mycket goda, vi var två som delade på 8st. Trevlig stämning/miljö etc även nu. Kommer gärna tillbaka och testar mer av menyn

22 aug 2018 · Uppdaterad

Såhär står det till.
Jag förstår när en "ny" koncept når Stockholm att man blir så glad att man hyllar den oavsett om det är bra eller inte.
Stället är najs, avslappnat, ingen bordsbokning, en som svensk får kä... Visa hela »

29 okt 2016

Jag har hållit ett tag på den här recensionen. Jag har vägt för - och nackdelar mot varandra och eftersom den enda nackdelen egentligen är att lukta som en gammal grill och matos får det bli fyra. Jag tänker, det går ju att vädra och tvätta... Visa hela »

8 jun 2019 · Uppdaterad

Igår blev det en trevlig middag på Racamaca😍. Det är en enkel restaurang med prisvärd tapas. Vi tog lite smårätter och delade. Vår favorit var tonfisktartaren och manchegon, som var galet goda 😍. Kommer lätt gå hit igen för att drinka sangria o... Visa hela »

Listad i: Favorit middag
16 jan 2020

Jag som tyvärr inte är nåt super-fan av tapas (fast jag skulle vilja) tycker nog att det här var ett av de bättre ställena jag varit på. På menyn fanns några klassiska rätter och några som kändes nya. Ganska små portioner men got... Visa hela »

14 aug 2019

Tapas i toppklass! Litet genuint ställe, risk för kö och ont om plats men det är charmen!

9 sep 2019

Härligt och stimmigt! God mat och trevlig stämning. Bra ställe att börja en bättre kväll på :)

Listad i: TOPP TIO
18 okt 2017 · Uppdaterad

Det perfekta stället för i princip alla kvällar! Det går inte att boka bord, och när jag var där fick vi vänta cirka trettio-fyrtio minuter. Men det var helt klart värt! Ta en öl/cava i baren och köp nåt litet att äta så länge!

Listad i: Favoriter
26 jul 2023
19 sep 2021
25 aug 2022
26 maj 2023
26 jun 2023